Door mijn blog en met mijn blog heb ik in een aantal verschillende media gestaan. Hieronder staat een overzichtje van de meest recente artikelen.

Magazine: Mijn Geheim
Nummer 14/17 augustus 2014
Lees hier het artikel
Magazine: Lifestyle Almere
Lente editie 2014
Lees hier het artikel.
Magazine: VROUW
1 Februari 2014
Lees hier het artikel.
Krant: Interview in het AD
3 December 2013
Lees hier het artikel.Magazine Kind op Komst: Column
21 februari 2013
Lees hier het artikel.TV programma: Volgens Mama
4 December 2012
Lees hier het artikel.

http://mamaelise.blogspot.nl/2012/12/3-seconds-of-fame.html

4 opmerkingen:

 1. Goedemorgen Elise,
  Net je krantenartikel gelezen, petje af. Het valt tegenwoordig niet mee om je eigen keuzes te maken en daar achter te blijven staan.
  Ook ik ben een thuisblijfmoeder, inmiddels ben ik 45 en mijn jongens zijn 12 en 15 en nog steeds blijf ik thuis. Net na de geboorte heb ik nog 2 jaar gewerkt maar mijn kinderen werden heel onrustig en gestresst van het telkens moeten aanpassen aan andere regels. Mijn jongste is maar een half jaar naar de peuterspeelzaal geweest, hij moet gewoon langer wennen aan nieuwe dingen maar dat mag tegenwoordig niet meer, je moet maar meteen met de meute meedoen anders ben je "vreemd".
  Als ik mijn (thuisblijf)kroost nu vergelijk met heel veel andere (creche)kinderen zie ik twee individuen die heel sterk in hun schoenen staan, een eigen karakter hebben, weten wat ze willen en voor zichzelf en anderen op durven te komen. En dat is wat ze nodig in de hedendaagse gestresste wereld.
  En ook op de middelbare school hebben ze zeker iemand nodig die ze opvangt en waar ze hun verhaal aan kwijt kunnen als ze thuis komen en die ze helpt met huiswerk. Als je als ouders pas 's avonds hier aan toe komt is het moment voorbij en blijven ze met hun 'problemen' zelf zitten, dat is niet goed. Zo kan ik nog wel even doorgaan :-).
  De moraal van dit verhaal, kinderen krijgen een solide basis voor de rest van hun leven van thuis mee en niet van de kinderopvang. Je hebt groot gelijk dat om ze thuis te houden!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Elize,
  Ik las ook vanmorgen je krantenartikel, geweldig dat er nog zulke moeders zijn. Ik ben inmiddels oma en heb zelf 5 kids opgevoed, best pittig, maar heb er geen moment spijt van (had ik wel het geluk dat ik niet moest uit werken). De jongste zijn een korte tijd naar de chreche geweest, dat was meer een stukje eigen belang omdat het nogal druk was. Elise ik kan je vertellen dat je hier nooit geen spijt van zult krijgen, ik ken je niet, maar je instelling vind ik super, ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Elise,

  Ik heb het artikel in het AD gelezen. Ik was erg blij te lezen dat er nog ouders zijn die niet alleen zeggen dat zij het beste met hun kind voor hebben maar er ook daadwerkelijk naar handelen en iets doen wat eigenlijk heel gewoon zou moeten zijn. Je kinderen zullen hier in hun verdere leven nog heel veel voordeel van hebben. Je hoeft helemaal niets aan anderen uit te leggen, ze zouden jullie voorbeeld moeten volgen. Petje af!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prima instelling
  Kinderen worden in de eigen omgeving het beste voorbereid op de lagere school

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!