zondag 1 oktober 2017


Als ik ergens een leuke jeugdherinnering aan heb zijn het de lieve blauwe wezentjes; de smurfen. Maar de smurfen horen niet alleen thuis is het verleden. De smurfen zijn ook in 2017 super populair. In april dit jaar is namelijk de meest recente film uitgekomen; De smurfen en het verloren dorp.

De smurfen en het verloren dorp

De smurfen en het verloren dorp is een animatiefilm met in de hoofdrol Smurfin, Potige Smurf, Klungel Smurf en Brilsmurf. Smurfin vindt een mysterieuze landkaart die leidt  naar Het Verloren Dorp. In dit dorp vinden de smurfen bijzondere wezens. Ook zijn ze natuurlijk op de vlucht voor de gemene tovenaar Gargamel die ook op zoek is naar het verloren dorp.

De film zit vol spannende stukjes maar er zit super veel humor in. In het begin van de film worden er verschillende smurfen voorgesteld. Tafelknabbel-smurf en Paranoia- smurf waren voor ons nieuwe smurfen waar we hard om hebben gelachen. En wist je dat Klungel Smurf hartstikke dol is op pizza?

Win actie

Ben je ook benieuwd naar dit nieuwe smurfen avontuur? Doe dan mee met deze win actie.
Ik mag namelijk onder jullie 1 DVD verloten!

Wat moet je daarvoor doen?

- Like mijn Facebookpagina

- Laat een reactie achter onder dit artikel of op mijn Facebookpagina. En vertel bijvoorbeeld voor wie je deze DVD graag wilt winnen of met wie je deze film graag wilt kijken (taggen maar!).

Deze win actie is gesloten. De winnares is bekend.

Categories:

3 opmerkingen:

 1. Lisette Oldenhuizing1 oktober 2017 om 20:47

  Ohhh ik waag graag een kansje voor mijn 2 schatjes! we hadden de film gehuurd, maar hij is veel te leuk om maar 1 keer te zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Claudia van Heck2 oktober 2017 om 09:34

  Super leuk!! Ik waag heel graag een kansje voor onze eigen drie smurfen :-) ze zijn super benieuwd naar deze nieuwste film, en met dit herfstweer is 's avonds toch niks gezelliger dan lekker met elkaar op de bank een leuke film kijken met het hele gezin! Wij duimen hoor!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik doe graag mee voor mijn kindjes! We houden wel van films kijken

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!