donderdag 19 oktober 2017


Van 29 september t/m 29 oktober is het weer Halloween in de Julianatoren. Vorig jaar zijn we er ook geweest en dat was zo ontzettend leuk! Afgelopen zondag zijn we weer gaan griezelen in de Julianatoren samen met de kinderen. Er was weer heel veel te doen en te zien. Het hele park stond namelijk in het teken van Halloween en was prachtig versierd met hooi, pompoenen, spinnenwebben, enge griezels, spookjes, spinnen en ga zo maar door.

Het Loopspookhuis

Er staat voor de ingang van de Julianatoren een groot spookhuis waar de kinderen lekker kunnen griezelen. In dit spookhuis loop je over een wiebelende brug, door donkere gangen, langs een omhoogklimmende mummy en kom je een paar enge wezens tegen.

Het giezeldoolhof

Naast het enorme spookhuis staat het griezeldoolhof. Deze stond vorig jaar aan het begin van het park. Deze keer was de griezeldoolhof wel 2 keer zo groot.

Aan het begin van het doolhof kregen de kinderen een formulier met een opdracht; ze moesten de griezels vinden die verstopt waren. Van elke griezel kregen ze een letter. Die letters maakten samen een woord. Het formulier konden ze inleveren en zo kans maken op diverse prijzen van de Julianatoren.

Het doolhof was helemaal gemaakt van hooi en versierd met pompoenen en spinnenwebben. Het zag er griezelig, maar ook heel mooi uit. De diverse rookmachines maakten het helemaal super griezelig. Naast de griezeltocht was het ook leuk voor de kinderen om te rennen en te spelen tussen de hooibalen. En natuurlijk moesten ze ook nog de uitgang zien te vinden.

Julia's Halloween dansles

Om half 1 deden de kinderen mee met Julia's Halloween dansles.
Op het kleine podium naast het huisje van Julia, deed Julia (verkleed als heks) verschillende dansjes en de kinderen dansten volop mee.


De grote spookshow  "De spoken van Griezelstijn"

Aan het einde van de dag bezochten we de Grote Spookshow in het Jul en Julia theater.
De gloednieuwe spookshow duurde ongeveer 20 minuten.

In deze show treffen Jul en Julia samen met mevrouw Suikerspin en meneer Kaasgaaf voorbereidingen voor het grote Halloween feest. Alles lijkt goed te verlopen, maar dan dreigt het feest verstoord te worden door de spoken van kasteel Griezelstijn. Gelukkig is niemand bang en daar wordt dan ook volop over gezongen.


Verder zijn we met de kinderen nog het park in geweest voor de attracties en om lekker te spelen. Aan het einde van de dag konden de kinderen ook nog mee doen aan de Griezelcatwalk en verschillende prijzen winnen. Helaas konden wij niet mee doen, want we moesten weer richting huis.

We hebben echt een super leuke dag gehad in de Julianatoren. Wil je ook graag lekker griezelen met de kinderen? Ga naar de site van de Julianatoren voor meer informatie en tickets.

Bekijk hieronder de video van Broer en Zus TV van Halloween in de Julianatoren.

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!