vrijdag 22 september 2017Hayley weet inmiddels de dagen van de week en langzaam aan leert ze ook klok kijken. Het tijdsbesef begint bij haar echt te groeien. Ook kent ze de verschillende maanden en seizoenen. Dat maakt het leuk om samen bijvoorbeeld vooruit te kijken naar een bijzondere dag.

Magneetbord van kadogalerie.nl

In onze keuken hangt nu een super leuk magneetbord dat Hayley en Hayden leert welke dag het is. Dit bord gebruiken we ook om met een krijtje van alles te noteren. Wanneer de kinderen bijvoorbeeld bij opa en oma gaan slapen, wanneer we een dagje weg gaan en ga zo maar door.

Hayley veranderd elke dag de datum op het bord en weet zo precies welke dag en welke maand het is (de foto hierboven is dus een foto van juni!). Dit bord zorgt er dus nog beter voor dat de kinderen (en voornamelijk Hayley) weten welke dag van de maand het is. En hoelang het bijvoorbeeld nog duurt voordat we op vakantie gaan.

Het bovenste raampje links van het busje is open. Je kunt de bus naar links en recht schuiven en zo aangeven welke dag van de week het is.

Onze sleutels kunnen dankzij de rekjes aan het magneetbord hangen. Super handig natuurlijk als je altijd je sleutels kwijt bent. Het bord hangt al een tijdje bij onze achterdeur in de keuken en is echt niet meer weg te denken gewoon.

De magneetjes op het bord gebruiken we om verschillende briefjes op te hangen of bijvoorbeeld een winkelbon als er een paar schoenen teruggebracht moeten worden.

Kadogalerie

De webwinkel waar dit magneetbord te koop is heeft nog veel meer verschillende leuke magneetborden voor in bijvoorbeeld de keuken of een kinderkamer. Neem snel eens een kijkje via deze link.

Daarnaast vind je nog veel meer bijzondere en voornamelijk unieke cadeaus bij deze webshop. Zo  kun je er bijvoorbeeld ook een hele gave eenhoorn spaarpot kopen. Of een leuke poezenplakbandhouder.

Als je dus op zoek bent naar een leuk en uniek cadeau of gewoon iets super unieks voor jezelf dan zit je helemaal goed bij deze webshop. Neem dus snel even een kijkje!

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!