donderdag 31 augustus 2017


We hebben een heerlijke zomervakantie gehad! Daarover binnenkort meer op mijn blog. Maar langzaam moeten we ons weer voorbereiden voor het normale leven en geen dagen lang meer hangen in pyjama tot 12:00 uur. Nee, de kinderen gaan weer bijna terug naar school! Aankomende maandag is het weer zover; Hayden gaat beginnen in groep 1 (hij zat sinds april in groep 0) en Hayley gaat alweer naar groep 4.

Om weer een beetje in de schoolstemming te komen, kregen we een lekker en vooral gezond pakketje thuisgestuurd van Bazqet. Daarin zaten verschillende gezonde tussendoortjes. Hayley en Hayden hebben de snacks geproefd voor Broer en Zus TV en hun bevindingen gedeeld in een video. Bekijk hieronder de video!

Over Bazqet

De snacks/tussendoortjes van Bazqet zijn voornamelijk gezond en verstandig. Geen enkele snack bevat meer van 110 calorie├źn en de snacks zijn natuurlijk geschikt voor jong en oud. Dus niet alleen om de kids mee naar school te geven, maar ook voor jezelf als tussendoortje onderweg of op het werk.

Er zijn verschillende soorten lekkernijen, zoals gedroogd fruit, popcorn, repen van gepoft rijst en een smaakje, koeken en bars. Hayley en Hayden beoordeelde gedroogde appel en mango, 3 verschillende repen van gepofte rijst met chocola en de smaak kokos, aardbei en sinaasappel. Daarnaast proefden ze 2 verschillende smaken popcorn en een haverkoek met appel en kanaal. Wil je weten welke favoriet was en welke absoluut niet? Bekijk dan zeker even de video.

Ook goed om te weten: veel producten van Bazqet zijn glutenvrij.

Wil je meer weten over Bazqet klik dan hier voor hun verhaal. En zie hier waar de diverse producten verkrijgbaar zijn.0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!