maandag 13 maart 2017


Momenteel zie ik heel veel verschillende trends van speelgoed voorbij komen. Misschien is dat altijd zo, maar de laatste tijd krijg ik er veel meer van mee. Aangezien we lekker actief zijn op YouTube, bekijken we vele verschillende video's. En in de video's worden vaak de nieuwste trends van speelgoed laten zien.

De laatste nieuwe trend die we hebben meegekregen zijn de L.O.L. surprises. Hayley had er nog niks over gezien en daarom nam ik haar mee naar de speelgoedwinkel. Ik vertelde haar dat ze zo'n bal mocht uitkiezen. Ze was een beetje sceptisch. Ze houdt ervan dat ze het speelgoed kan zien wat ze koopt, nu wist ze niet wat het was.

De L.O.L. ballen zijn namelijk een soort van surprise eggs. Van te voren weet je niet welk poppetje erin zit. Dat maakt het uitpakken dan weer extra spannend.
Ik liet Hayley een aantal video's op YouTube zien en ze zag al verschillende leuke poppetjes voorbij komen. Toen kon ze dus niet wachten. Eenmaal thuis gingen we aan de slag met het uitpakken van de bal en we maakten meteen een video ervan voor op ons YouTube kanaal.De bal heeft 7 verschillende lagen die je moet openmaken. Bij elke laag kom je een surprise tegen. De eerste laag is een hint van welk poppetje er in de bal zit. De tweede zijn stickertjes. De derde een drinkbekertje. De vierde de schoentjes. De vijfde de kleding. De zesde een accessoires. En de zevende is het poppetje. Je bent dus wel eventjes bezig met uitpakken. Ook weer niet heel lang. Maar het is wel extra leuk als je hem stapje voor stapje uitpakt.

Het poppetje kan ook nog plassen, spugen, huilen of van kleur veranderen in koud water. Nadat je het poppetje hebt uitgepakt kun je dat nog even uitzoeken. In totaal zijn er 45 verschillende soorten L.O.L. dolls. Het poppetje kun je in de bal bewaren, daar zit een bankje in en een houder voor de beker. Ook zit er aan de bovenkant een speciale houder waar je je doll kunt inzetten en ook heeft de bal een hanger zodat je hem makkelijk kunt tillen. Zo kun je je L.O.L. doll mee op pad nemen.

Kortom super leuk, schattig en vooral verrassend speelgoed. Het uitpakken van de bal voegt een stukje belevenis toe aan het speelgoed. En het is vooral erg spannend. Er komen nog wel meer L.O.L. dolls in huis denk ik!'

Bekijk hieronder de video van ons YouTube kanaal. En vergeet je niet te abonneren!1 opmerking:

  1. Ik zag het bij ons in de speelgoedwinkel liggen en vroeg me al af hoe het eruit zag maar dankzij jullie heb ik nu een duidelijk beeld en lijkt het me ook wel wat voor mijn dochtertje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!