woensdag 2 maart 2016

Aangezien het voorjaarsvakantie is, besloten we er een dagje op uit te gaan met de kinderen gisteren. Maar wat moesten we nou eens gaan doen? We wilden graag ergens heen waar we nog nooit waren geweest en waar de kinderen zich de hele dag binnen konden vermaken (en wij ook). En zo kwamen we terecht in Dordrecht (in de Merwehal) bij Lizz4Kidzz. Voor ons een uurtje rijden, maar het was zeker de moeite waard. Want we hebben ons van 11:30 uur tot 20:00 uur kunnen vermaken. En dat is een lange dag!

Indoor- speelparadijs Lizz4Kidzz

Lizz4kidzz is een indoor- speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Voor de allerkleinsten van 0-4 jaar is er een speelgedeelte met glijbanen, trampoline en andere speel- attributen. Het fijne aan dit speelgedeelte is ook, dat je als ouder/begeleider ernaast kan plaatsnemen aan de tafel en rustig wat kan drinken. Voor de oudere kinderen is er een groter speelgedeelte. En onder begeleiding kun je hier ook best met je kleintje spelen.

Lizz4kidzz staat helemaal in het teken van verschillende landen. Alle spelletjes, attributen en vormgeving zijn gebaseerd op verschillende landen/werelddelen. Zo kun je glijden van een pinguïn- glijbaan of ronddraaien op een 'pizza'. Naast spelen, maken de kinderen dus ook nog kennis met allerlei landen/werelddelen.


Prijzen en openingstijden Lizz4kidzz

Ouders/begeleiders en kinderen van 0-1 hebben gratis toegang tot het speelparadijs. Voor kinderen van 1-3 jaar betaal je €3,50 toegang en voor kinderen vanaf 4 jaar €6,-. Een betaalbaar uitje dus voor het hele gezin.

Lizz4kidzz is 7 dagen per week open van 10:00 uur tot 18:00 uur. (Alleen met feestdagen gelden er andere openingstijden.)

Bowlen

In het gebouw en naast het speelparadijs Lizz4Kidzz liggen 16 bowlingbanen. Wij zijn na een uurtje spelen, voor het eerst gaan bowlen met de kinderen. Hartstikke leuk. Ik vind bowlen sowieso heel vermakelijk en de kinderen vonden het ook super om te doen. Vooral Hayden was hartstikke enthousiast. Het was alleen wel even spannend met hem, gezien met die grote zware ballen, die hij zelf wilde optillen. En in een baldadige bui rende hij de bowlingbaan op. En die is natuurlijk hartstikke glad. Zie je het al voor je?

Verder ging het goed hoor! Onder het genot van een patatje en een bittergarnituur hebben we een uurtje gebowld met de kinderen. Zij konden de bal richting de pionnen krijgen doormiddel van een soort glijbaan. En je kon de bowlingbaan zo instellen dat de zijkanten omhoog gingen als de kinderen aan de beurt waren, zodat de bal niet aan de zijkant kon wegrollen.Prijzen en openingstijden bowlen

Vanaf 14:00 kun je dagelijks bowlen. De prijzen verschillen tussen de €25,- en €35,- per uur per baan. Prijzen hangen af van de dag en tijdstip. Elke zondag is er een speciale aanbieding. Dan kun je voor €25,- 2 uur lang een baan huren.

Minigolf Lizz

Na het bowlen, wisselde we onze schoenen weer om en deden we een paar spelletjes met de kinderen. Bij het bowlen waren een paar spelautomaten. Zo konden we knuffels grijpen en een race- spel doen. Toen de kindjes even waren bijgekomen van het bowlen gingen we naar de volgende activiteit: Glow in the dark minigolf. En dat was zo mooi en gaaf!

Ook hier staat alles in het teken van verschillende landen/werelddelen. Maar dan helemaal glow in the dark; de muren, de vloer, de holes en zelfs de ballen en sticks waren glow in the dark. De kinderen keken hun ogen uit (en wij ook!). Wat was dit ontzettend leuk om te doen.

Hayley lukte het best redelijk om te golfen. Hayden was er met zijn 2 jaar nog niet heel erg goed in. Maar hij probeerde het wel. Al deden we geen fanatieke wedstrijd, de kinderen vonden het heel erg leuk. De holes waren niet alleen glow in the dark, maar ook klonken er verschillende liedjes zodra de bal ergens doorheen rolde. Wat zorgde voor vermakelijke danstaferelen.

Een echte aanrader om te doen met kinderen. Als je echt fanatiek wilt doen, dan moeten de kinderen wel iets ouder zijn dan die van ons. Maar met (bijna) 3 jaar en 6 jaar hebben onze kinderen zich uitstekend vermaakt. Daarnaast is het ook leuk om te doen met een kinderfeestje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje!

Prijzen en openingstijden minigolf Lizz

Golfen kun je 7 dagen in de week. Op maandag t/m donderdag van 10:00 uur tot 23:00 uur. Op vrijdag en zaterdag van 10:00 uur tot 01:00 uur en op zondag van 10:00 uur tot 22:00 uur.

Volwassenen betalen €7,50 en voor kinderen tot 12 jaar betaal je €6,50.

Wereldkeuken Lizz- All Dining & DrinkVan al dat spelen hadden we natuurlijk hartstikke honger gekregen. En eten deden we bij Wereldkeuken Lizz. Een all you can eat and drink buffet- restaurant in dezelfde hal en aangesloten met Lizz4kidzz. Ook het restaurant staat in het teken van verschillende werelddelen.

Zo kun je genieten van de Chinese keuken met Aziatische specialiteiten. De Japanse keuken met onder andere sushi! Tex'Mex (Texas & Mexico) keuken met onder andere spare ribs, malse stukken vlees en taco's. De Italiaanse keuken. Hier kun je onder andere zelf je pizza samenstellen. En Hayley mocht haar pizza deze keer helemaal zelf maken. De Hollandse keuken met typische Hollandse gerechten en (heel belangrijk voor mij) de Franse keuken met heel veel desserts en ijs. Jammie!
Tijdens het eten konden de kinderen gewoon verder spelen, aangezien het kinder- speelparadijs bij het restaurant is aangesloten. Echt fantastisch. En het buffet was super met al die verschillende keuzes uit verschillende werelddelen. Het was zoveel en zag er zo lekker uit, ik wist gewoon niet wat ik moest kiezen!
 
Prijzen en openingstijden Wereldkeuken Lizz
 
Prijzen hangen af van de dagen en hoelang je wilt blijven eten. Al het eten, non- alcoholische drank en toegang tot het speelparadijs is inbegrepen. Alle onderstaande prijzen zijn per persoon.
 
Maandag t/m donderdag
• 2 uur voor € 22,50
• 2,5 uur voor € 25,00
• 3 uur voor € 26,50

Vrijdag t/m Zondag & Feestdagen (behalve kerst)
• 2 uur voor € 25,50
• 2,5 uur voor € 28,00
• 3 uur voor € 29,50
Achteraf verlengen: half uur voor € 3,00 en 1 uur voor € 5,00

Kinderen
• Kids van 0 t/m 3: Gratis
• Kids van 4 t/m 7: € 7,50
• Kids van 8 t/m 11: € 12,50

Wereldkeuken Lizz is 7 dagen per week geopend. Van maandag t/m donderdag van 17:00- 22:00, op vrijdag van 16:30-22:00 en op zaterdag en zondag van 16:00-22:00.


Leuke weetjes over Lizz

* Lizz is vernoemd naar de dochter van de eigenaars.
* Als je hebt gegeten bij Wereldkeuken Lizz kun je voor €3,- of €4,- p.p. (afhankelijk van welke dag) een uurtje bowlen.
* Als je op je verjaardag komt eten, hoef je niks te betalen! (wel op vertoon van id)
* Binnenkort komt er maandelijks een minidisco voor de kindjes.
* Er zijn regelmatig acties. Deze vind je vooral op de Facebookpagina van Wereldkeuken Lizz.

2 opmerkingen:

  1. Wat ziet het er leuk uit. Helaas woon ik te ver. Misschien als ik ooit in de buurt kom ga ik langs. Leuk voor de kinderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaaaaf dat glow in the dark golf!

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!