donderdag 24 december 2015

Vorig jaar gingen we voor het eerst naar Disney On Ice. En dat was zo ontzettend gaaf. Dit jaar waren we weer uitgenodigd en we bezochten dan ook gisteravond de Disney On Ice Silver Anniversary show in de Jaarbeurs in Utrecht. Aangezien we wisten wat we konden verwachten keken we al een tijdje uit naar de show. Het werd een gezellig avondje uit samen met mijn zus en onze dochters.

De show

De show begon om 19:00 uur en hij werd geopend door Mickey, Minnie, Goofy, Donald Duck en Katrien. Zij maken een reis om de wereld en op die manier kwamen er verschillende Disney verhalen voorbij die in een Notendop werden verteld. Als eerste kwam het Disney verhaal van de Leeuwenkoning en daarna Peter Pan. De Leeuwenkoning vond Hayley heel erg leuk. De schaatsers hadden namelijk de pakken aan van Simba en Nala en dat zag er mooi uit. Bij Peter Pan 'vlogen' de schaatsers doormiddel van touwen over de schaatsbaan en Tinkerbell zorgde voor prachtige glitters. Het decor was prachtig!

Na de eerste twee acts kwam er een korte pauze.


Het tweede deel van de show bestond uit het verhaal van de kleine Zeemeermin en als knallende afsluiter kwam het verhaal van Frozen. Hier hadden natuurlijk alle kinderen (en ouders) op gewacht. Iedereen zong en danste mee en ik zag heel wat mobieltjes filmen tijdens het populaire liedje van Elsa. De Frozen act was super mooi met veel speciale effecten, zoals vuurwerk. We misten alleen Sven het rendier, hij zat er helaas niet in verwerkt in tegenstelling tot vorig jaar.


Het was een geweldige avond uit met z'n vieren. Mijn nichtje is pas 2,5 jaar, maar ook zij heeft vol bewondering in een Elsa jurk naar de show gekeken. Het is ook indrukwekkend zo'n show. Alle decors, effects en de hele magie van Disney maakt het erg speciaal. Maar uiteraard ook de kunsten van alle schaatsers en het meezingen met Disney liedjes die herkenbaar zijn voor jong en oud. Zo'n avondje (of middagje) naar Disney On Ice is dus een absolute aanrader.

Hopelijk zijn we er volgend jaar weer bij. Want dit soort uitjes maken een hoop indruk op de kinderen. En hoewel ik geniet van de show, het allermooiste vind ik nog om te zien hoe erg die 2 meiden aan het genieten waren. Ze klapten enthousiast en de monden vielen af en toe open. Dat is Disney he?! Magisch!

Kaarten kopen

Wil je zelf graag nog de show bezoeken? Dan kun je via je hier nog kaarten bestellen. Tot en met 26 december is de show te zien in de Jaarbeurs in Utrecht. En van 28 tot en met 30 december is de show in de RAI in Amsterdam te zien.

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!