vrijdag 4 september 2015


Het is inmiddels september. De herfst is al half in aantocht, maar toch hebben we zo nu en dan nog een warme dag. Ook wel lekker toch? Zo gaat dat nou eenmaal in Nederland. En over de temperatuur van afgelopen zomer mogen we zeker niet klagen. We hebben flinke warme dagen gehad.

Die warmte is natuurlijk genieten, maar het kan ook erg gevaarlijk zijn, vooral voor onze kindjes. Voornamelijk kinderen tot 6 maanden verbranden direct in de zon aangezien zij een dunnere huid hebben en vrijwel geen pigment. Kinderen ouder dan 6 maanden kun je gerust (maar niet te lang) in de zon laten spelen, mits goed ingesmeerd met de juist factor zonnebrand crème. Maar je kunt nog meer doen om je kindje te beschermen tegen de UV- straling.

UV-Fashions is een webshop die zich heeft gespecialiseerd in UV-werende kleding en andere producten die je helpen te beschermen tegen de zon.

 

"De kleding is voornamelijk erg belangrijk voor jonge kinderen. Baby’s onder één jaar oud mogen niet in de zon. Jonge kinderen hebben van zichzelf nog niet genoeg bescherming tegen UV straling, het pigment in de huid is nog in ontwikkelen. Hoge UV belasting en verbranding moeten dan ook zeker vermeden worden. Onderzoek toont aan dat kinderen onder de 10 jaar die veel zonder bescherming in de zon zijn geweest, later een verhoogd risico op huidkanker hebben."
Aldus UV- Fashions.

Voor kinderen zijn er verschillende zonnehoedjes, zwemluiers, zwempakken en andere soorten zwemkleding. En naast alle UV-werende kleding kun je er uiteraard ook terecht voor zonnebrand van Care Plus.


Hayden is echt een buitenkindje, dus ik koos een aantal items voor hem in de webshop van UV-Fashions. Ik vond een leuke zwempet van Disney Cars, zwemschoentjes van Disney Cars en ik koos zonnebrand om hem optimaal te kunnen beschermen tegen de zon.

Of het deze zomer nog veel van pas gaat komen? Ik hoop het. En anders het nieuwe voorjaar weer. Maar er zijn vast genoeg Nederlanders die ergens anders een weekje de zon opzoeken. Neem dan gerust even een kijkje op de site, want er is momenteel ook nog summersale.

Dit bericht is een advertorial.

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!