zondag 5 juli 2015


Vorige maand had ik een leuke win actie van Albelli. Ik mocht een foto op hout onder jullie verloten, maar heel stiekem ontving ik zelf ook een foto van mijn kindjes op hout. Echt super gaaf. Niet lang geleden had ik een hele lieve foto gemaakt van Hayley en Hayden. Ik wilde heel graag de foto laten afdrukken en inlijsten. Maar toen ik eenmaal de kans kreeg om hem op hout te bestellen, was ik daar heel blij mee. Ik vind het echt heel origineel.

Via Albelli kun je een foto op hout bestellen. De foto's worden gedrukt op vurenhout en je kunt kiezen tussen verticale of horizontale planken. Ik heb gekozen voor verticaal. Dit vanwege de gezichten van de kindjes op de foto. Met verschillende planken krijg je lijnen. Als ik de planken horizontaal had gedaan, dan hadden ze meer lijnen in hun gezicht gehad. Nu kon ik er zo voor kiezen dat er maar 1 lijntje door hun gezichten liep. Wat mij betreft minder storend dan de horizontale lijnen.

Je kunt kiezen uit ruw of glad hout. Ik heb gekozen voor ruw, zodat de 'hout- look' blijft. Glad vind ik ook mooi. Maar je ziet met het ruwe hout duidelijk de hout- achtige lijnen door de foto lopen en de foto behoud op deze manier echt de charme van het hout. 

Een foto op hout kun je bestellen vanaf €23,95 via de site van Albelli. Mijn foto heeft het formaat van 40 cm bij 40 cm, en dat formaat is te bestellen voor €49,95. Wil je een hele grote foto bestellen? Dat kan ook. De grootste foto die je kunt bestellen is 100 cm bij 100 cm en kost €164,95.

Mijn foto  komt te hangen boven ons dressoir. Gelukkig hoef ik geen gaten in de foto te boren, want aan de achterkant zit een handig ophangsysteem, waardoor alleen een schroef in de muur nodig is.
Dus dat ophangen kan ik vast ook zelf ;) daar hoef je geen sterrenklusser voor te zijn!

Gaaf he die foto? Ik ben er in ieder geval hartstikke blij mee.

1 opmerking:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!