zondag 10 mei 2015


Het is niemand ontgaan vandaag (als het goed is), vandaag is het Moederdag! Mijn hele tijdlijn van Facebook stond vol met de allermooiste knutselwerken, de heerlijkste ontbijtjes en foto's van kindjes met hun moeder. En ook ik natuurlijk heb mooie tekeningen gehad van mijn allerliefste kindjes.
Om Moederdag dan even extra goed te vieren (en het feit dat ik eindelijk weer een vrije dag had vandaag), zijn we vandaag naar het Dolfinarium geweest in Harderwijk.

Het was een hele leuke middag. We waren rond half 12 al in het park. De laatste keer dat we er waren, was Hayley ongeveer 1,5 jaar oud. Toen zijn we  niet naar de shows geweest omdat we geen geduld hadden om in de rijen te gaan staan. Maar dat was eigenlijk best saai. De shows, daar draait het grotendeels om in het park. En deze keer besloten we dus gewoon netjes overal in de rij te gaan staan en alle shows te bezoeken.

Hayden vond het prachtig. Al helemaal de dolfijnen shows. Ik had niet gedacht dat hij zolang netjes stil kon zitten en geconcentreerd ergens naar kon kijken.

Ondanks dat het park niet erg groot is, hebben we ons toch een lange middag vermaakt. De kinderen hebben gespeeld in de verschillende speeltuinen en kregen allebei nog een klein cadeau uit het winkeltje. Na ongeveer 5 uur lang springende dolfijnen en zwaaiende walrussen kijken, was het ook echt wel genoeg geweest. Mijn kindjes krijgen na een lange dag een soort van meltdown en dan weet je dat het tijd is om te gaan. Maar het was een super uitje hoor! Hoe ouder ze worden, hoe leuker het wordt om dit soort dingen met ze te doen. Volgende week zondag weer naar de dierentuin. Ik heb er zin in!

Hebben jullie ook een leuke Moederdag gehad?


1 opmerking:

  1. Ja, lekker rustig! Leuk dat jullie uit gingen naar het Dolfinarium. De kinderen hebben het ook leuk gehad zo te zien.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!