zondag 25 januari 2015

En weer een nieuwe diary voor jullie. Deze week stond in het teken van heel veel gesnotter. Maar ook maak ik jullie het leuke nieuws bekend. Lees maar mee!
 
Maandagochtend werd Hayley een beetje overstuur wakker. Ze voelde zich niet zo lekker. Aangezien ze geen verhoging had, bracht ik haar toch naar school toe. Eenmaal daar, zag ik dat de helft van de klas weer ziek was. O, nee het zou toch niet weer beginnen?
 
De ochtend speelde ik thuis met Hayden en rommelde ik wat in huis. Maar de muren kwamen een beetje op me af. Hoe koud het ook was, we gingen even naar buiten. Ik pakte zijn fietsje uit de schuur die hij voor zijn eerste verjaardag had gekregen. Toen was hij nog iets te klein om er goed op te zitten. Maar nu paste hij er prima op. Hij vond het fantastisch. Al was een kwartiertje rondrijden genoeg, brrr, wat was het koud!
 
 
Toen ik Hayley uit school haalde, zag ik haar met een bleek gezicht en een rode neus naar buiten lopen. Ze had het zo koud zei ze. En eenmaal thuis kwam ik erachter dat ze weer koorts had. Het houdt gewoon niet op die virussen, arm kind. Hayley installeerde zich op de bank en onze lieve poes Scarlett, kroop dicht tegen haar aan.
 

Dinsdag bleef Hayley thuis. Ze had nog steeds koorts, wel met vlagen. Maar wat zag ze er weer beroerd uit. Ze mocht van mij ook lekker rustig aan doen de hele dag. En dat deed ik ook. Behalve Hayden, die rolde weer van de bank enzo....

 
In de avond ging ik weer aan de slag met mijn auto theorie. Ik les al best lang, maar steeds met tussenpauzes. Nu wil ik toch heel graag op korte termijn mijn rijbewijs gaan halen. Ik les nu consequent elke zaterdag en leer heel veel mijn theorie. Binnenkort moet ik hem dus gewoon in de pocket hebben.
 
 
Woensdag was Hayley gelukkig alweer aardig opgeknapt. Ze had de nacht goed geslapen en in de ochtend waren de kinderen ontzettend druk aan het spelen samen. Ze renden de hele woonkamer door. Het was tijd voor een frisse neus. We doken even de stad in voor een verjaardagskado en 2 nieuwe outfits voor de kindjes. Deze staan onderaan in mijn laatste shoplog. Toen we in de Zara stonden te passen, maakte ik deze foto.
 
 
Donderdag was het ontzettend koud. Hayley was weer naar school. Al was haar dagje school niet zo geslaagd. Ze voelde zich niet lekker toen ze uit school kwam. Ze bleef maar huilen onderweg naar huis, heel zielig. Intussen was Hayden bijna in slaap gevallen in de wagen. En thuis legde ik hem lekker in zijn bed. Hij viel heel snel in slaap en deed een lange tuk. Helaas werd hij na ongeveer 2,5 uur wakker met koorts. Ik had dus weer 2 zieke kindjes thuis!
 
 
Vrijdag hield ik Hayley dus maar weer thuis. Ze moest maar eens goed tot rust komen en uitzieken. Ze had eigenlijk een kinderfeestje, dus ze was zo verdrietig. Maar de halve klas was weer ziek en uiteindelijk is het kinderfeestje verplaatst. Pak van mijn hart, want het ging om haar beste vriendinnetje.
 
We bleven de hele dag binnen. Hayden had non-stop 39 graden koorts. Overdag deed hij een paar keer een slaapje en ondertussen keken Hayley en ik Frozen op Netflix. De rest van de dag was ik de hang- plek voor de kinderen. Ze hebben heel veel bij me op schoot gelegen. Ik zat er ook helemaal doorheen. Al de virussen iedere keer. Het is al feest sinds begin december, ben er echt klaar mee.
 
 
Zaterdag was het de bedoeling dat ik een dagje zou bijkomen. Maar alleen Hayley ging naar mijn ouders, zij voelde zich weer een stuk beter. Hayden werd in de ochtend wakker zonder koorts, maar ik wilde het risico niet nemen. Als hij dan niet lekker is, zorg ik liever zelf voor hem.
 
Gelukkig knapte hij alweer op. Hij had geen koorts meer en barstte van de energie. Hij deed dan ook geen middagdutje. Ik kwam dus alles behalve tot rust. Maar ik was blij dat hij al zo snel weer was opgeknapt. Kleine bikkel!
 
Hayley die kreeg volop aandacht bij opa en oma, dus zij had het prima naar haar zin in de sneeuw. Ik kreeg dan ook een leuke foto van mijn moeder toegestuurd.
 
 
Zondagochtend moest ik vroeg de deur uit. Om 10:00 uur had ik namelijk een introductiedag van mijn nieuwe baan. Dat was dus het leuke nieuws. De afgelopen weken heb ik een hoop gesprekken gehad en heb ik een hoop moeten regelen. Maar de baan heb ik in de pocket! En nee, ik ben dus niet zwanger hoor haha. Op zulk soort nieuws hoeven jullie niet meer te rekenen.
 
Ik ga aan de slag in een vakantiepark in Zeewolde. Ik word eerste medewerker in de horecagelegenheden. Een ontzettend goede combinatie vanwege mijn toeristische opleiding en mijn jarenlange ervaring in de horeca. Ik ben heel blij met deze nieuwe uitdaging. Ik ga 25 uur in de week werken. En dat komt neer op 3 a 4 avonden in de week. Ik heb er heel veel zin in. Volgende week zondag ga ik officieel beginnen. Yes!
 

Categories:

2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Het klinkt als een geknipte baan voor jou. Als ik me goed herinner werkte je in je vorige baan meer uren? Ik vermoed dat je deze verdeling prettiger vindt, zodat je overdag voor de kinderen kunt zorgen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Ja klopt. Bij mijn vorige baan werkte ik 32 uur in de week. Deze baan is heel makkelijk te combineren. In de toekomst wil ik wel meer uren gaan werken, maar dit is een goed begin.

      Verwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!