dinsdag 6 januari 2015


Het kamertje waar Hayden slaapt heeft al een aantal metamorfoses gehad. Zo was het eerst de kamer van Hayley voordat zij haar kamer op zolder kreeg. De kamer was wit met bloemetjes behang, had roze vloerbedekking en er hingen grote paarse gordijnen.

Toen Hayley naar zolder ging, deden we even niks met de kamer. Pas toen ik zwanger was van Hayden, maakten we een babykamer in het teken van Woezel en Pip. De kamer kreeg een frisse lik verf en een nieuwe vloer. Die Woezel en Pip kamer was heel schattig. Ik ben helemaal dol op die hondjes. Maar nu Hayden richting de 2 jaar gaat, was zijn kamer iets te zoet- sappig. En als Hayden iets niet is dan is het zoet- sappig. Hij is juist heel stoer en ondeugend. En ik wilde nu graag een kamertje voor hem maken dat bij hem past.

1,5 Week geleden zijn we naar de Ikea gereden voor nieuwe meubeltjes voor in zijn kamertje. Ik ben helemaal gek van die kasten met verschillende kleuren lades en deuren. Hayley heeft ze in het roze en voor Hayden haalden we ze in het zwart.

De laatste dagen hebben we hard gewerkt aan het kamertje. De muren zijn behangen met een heel gaaf behang van Cars dat ik vond op internet, al het blauw is opnieuw wit gemaakt, we hebben plankjes opgehangen en nieuwe gordijnen gekocht. Gisteravond zette we de puntjes op de i. De kamer is nu dus helemaal klaar. En hartstikke stoer geworden.

 
Het behang zit over 1 muurschildering heen van Woezel en Pip. De andere heb ik laten zitten. Dat was mijn zelfgemaakte Woezel en die vond ik toch wel erg goed gelukt. Wat mij betreft zonde om overheen te schilderen of te behangen. En ook al is hij zo stoer, Woezel en Pip hoeven nog niet helemaal weg.
 
 
Hayden is helemaal blij met zijn nieuwe kamer. Nu heeft hij echt een eigen plekje met zijn spulletjes. Eerst was zijn kamer eigenlijk alleen maar een slaapplek en een plek om te verschonen. Nu is het zijn plekje om te spelen en lekker te rommelen terwijl ik bijvoorbeeld de was aan het opvouwen ben. En dat behang vindt hij helemaal te gek. Toen we zijn kamer net hadden behangen hebben we hem verrast. Ik ben toen in zijn kamer gaan zitten met de deur dicht en mijn videocamera in mijn handen. Toen mijn man de deur voor hem open deed, viel zijn mond open. "Wauw tauto!" Zo ontzettend schattig. Het moment was onbetaalbaar en ik ben heel blij dat ik het heb gefilmd.
 
 
Dit klusproject is weer helemaal afgerond. En goed geslaagd. Nu willen we zijn ledikantje binnenkort nog gaan inwisselen voor een peuterbedje. Maar dat gaan we doen zodra Hayley een groter bed heeft. Dan gaat het peuterbedje naar Hayden. Volgende maand is Hayley haar kamertje aan de beurt voor een kleine make- over. En dan hebben we nog de waskamer, de gang die nog niet helemaal klaar is en onze slaapkamer. Ja we blijven bezig ;).
 


Categories: ,

3 opmerkingen:

  1. Super leuk behang! En wat een goed idee om het zo te filmen een mooie spontane reactie is goud waard!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat lief, en wat geweldig, die enthousiaste foto's van hem! Hij is duidelijk erg blij! Het ziet er erg leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel erg leuk geworden de kamer. Wij hebben laatst ook het kamertje van mijn zoontje aangepakt. Wij hebben ook meubeltjes van de ikea maar wel met accenten van Cars. Daar is hij helemaal wild van. Een mooie opbergkist hebben we dan ook voor hem gekocht helemaal in cars stijl. Zo leuk. Hij is er helemaal blij mee. En aan dat gezichtje te zien is Hayden er ook helemaal blij mee.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!