dinsdag 9 december 2014


Wie kent haar niet? Die kleine Tinkerbell van Peter Pan. Inmiddels heeft Tinkerbell al een aantal films waarin zij zelf de hoofdrol speelt en op 18 december komt er weer een nieuwe film uit: Tinkerbell en de legende van het Nooitgedachtbeest:

"Disney Toon Studios keert terug naar de Elfenvallei met het hartverwarmende avontuur 'TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest’. We duiken in de oeroude mythe van een fabelachtig wezen. Faun, een goede vriendin van TinkerBell, wordt nieuwsgierig als ze het beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden om een dier in nood te helpen. Maar dit gigantische en merkwaardige beest met zijn gloeiende groene ogen is niet echt welkom in de Elfenvallei. De verkenners-elfjes zijn vastbesloten om het mysterieuze wezen te vangen voordat de Elfenvallei eraan gaat. Maar Faun ziet dat de brompot een goed hart heeft. Nu moet ze alleen Tink en de meiden er nog van overtuigen dat ze alles op alles moeten zetten om het Nooitgedachtbeest te redden voordat het te laat is. Steve Loter ('Kim Possible') verzorgde de regie en Makul Wigert ('Het geheim van de vleugels') de productie. ‘TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest' komt vanaf 18 december 2014 met een brul in 3D tot leven.

In het hartverwarmende avontuur 'TinkerBell en de Legende van het Nooitgedachtbeest' duiken we in de oeroude mythe van een mysterieus wezen. Faun, een goede vriendin van TinkerBell, wordt nieuwsgierig als ze het beest in de verte hoort brullen. Als dierenelfje is ze niet bang om de regels te overtreden en het Nooitgedachtbeest te redden voordat het te laat is. "
 
 
En ik mag onder jullie 2 vrijkaarten verloten voor deze nieuwe Disney film!

Wat moet je hiervoor doen? Niet veel!

Laat gewoon een reactie achter en vermeld daarin je naam en voor wie je deze kaarten heel graag zou willen winnen. Mee doen kan tot maandag 15 december. Op die dag maak ik de winnaar bekend op mijn Facebookpagina. Succes!


 
Deze win actie is tot stand gekomen in samenwerking met Disney Nederland.
 
De win actie is gesloten, de winnares is bekend.

9 opmerkingen:

 1. Ik zou de kaarten graag voor sven mijn 5 jarige zoontje willen winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil graag winnen voor mijn dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, ik doe mee voor mijn zusje! Sinds dat ik huis ben zie ik haar veel minder, daarom lijkt het me wel leuk om samen met haar naar de bioscoop te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Laat ik eens een kans wagen voor mijn dochter Chaya! #winnen #duimen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Graag doe ik mee voor mijn dochter Chaya! #winnen #duimen

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zou graag willen meedoen voor mijn dochters Esmee en Gwen

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Onze jongste dochter Daphne (3 jaar) heeft afgelopen zonda g bewezen dat ze een hele film op haar billen kan blijven zitten in de bioscoop

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!