vrijdag 26 december 2014


 
Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor iemand, voor een verjaardag of zomaar? Of een mooi sieraad voor jezelf? Dan heb ik een hele gave tip voor je. Namelijk de webshop van Shenza. Deze week ontving ik van hun een prachtige hanger met daarin de namen van mijn kinderen.
 
Bij Shenza kun je je eigen sieraden ontwerpen. Waaronder kettingen met hanger, armbanden met bedels en ringen. Ik koos voor een hartvormige hanger met Hayley en Hayden erin gegraveerd. Ik zelf draag het liefst zilver, maar de hanger is ook verkrijgbaar in 14 karaats goud. Er zijn meerdere soorten hangers en elke hanger staat symbool voor iets. Zo is er bijvoorbeeld een ronde hanger die symbool staat voor eeuwigheid en vrouwelijke kracht. Deze hartvormige hanger staat uiteraard symbool voor de liefde. De zachtroze Swarovski kristal staat voor tederheid en schoonheid en ook voor de maand oktober: de maand waarin mijn man en ik zijn getrouwd.
 
Voor mij dus een prachtige persoonlijke hanger, waarin ik mijn gezin altijd bij me heb. Ik ben er dan ook reuze blij mij. Het allerliefst draag ik namelijk een ketting. Vanwege mijn werk kan ik geen armbanden en ringen dragen en deze ketting kan ik gelukkig altijd om hebben. 

 
De ketting is heel simpel samen te stellen. Je kiest een hanger, een kleur edelsteen (er zijn in totaal 12 verschillende edelstenen waaruit je kunt kiezen) en daarna kies je een tekstje of naam die je op de hanger wilt laten graveren. De hanger wordt met de hand samengesteld en gegraveerd, dus het duurt een aantal dagen voordat de hanger binnen is. Maar wouw, wat is de mijne mooi geworden. De hanger zat in een mooie zwarte bewaardoos en verder ontving ik een certificaat van echtheid, een zilverpoetsdoekje en een waardebon t.w.v. €15,-. 
 
 
Naast het ontwerpen van je eigen sieraad, verkoopt Shenza nog veel meer sieraden online. Wat ik zelf heel erg leuk vind zijn de kindersieraden. Ze hebben verschillende oorbellen en kettingen voor kinderen en babyarmbanden. Je kunt via de webshop ook zoeken op je favoriete edelstenen. Zo zijn er meerdere parelsieraden, maar ook sieraden met Diamanten, Jade en Aquamarijn. En om al dat moois in te bewaren verkoopt Shenza prachtige sieradenkisten. Een echte online juwelier dus!
 
Nogmaals, ik ben zo blij met deze ketting! Ik draag hem met zoveel plezier en trots. Het is echt een plaatje. De namen van mijn kinderen en de edelsteen die symbool staat voor onze trouwmaand. Dat vind ik ontzettend bijzonder. 

1 opmerking:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!