vrijdag 12 december 2014

 
Mijn kindjes zijn zo ontzettend dol op knuffels. Hayley heeft een bak vol met dierenknuffels. Voornamelijk hondjes. En zodra we een dagje naar een dierenpark zijn geweest, mogen de kinderen altijd een knuffeltje uitkiezen in het winkeltje. Hier hebben we nooit genoeg knuffels ;).

Zijn jullie thuis ook zo gek op knuffels? Op de website plucheknuffel.nl vind je een grote collectie knuffels. Grote en kleine knuffels, je kunt het zo gek niet bedenken. Deze webshop heeft ontzettend veel verschillende knuffeldieren: safaridieren, boerderijdieren, vogels, huisdieren, insecten en ga zo maar door.

Hayden ontving van plucheknuffels.nl een heerlijk zachte pinguïn. Een fijne knuffel om mee te slapen, maar ook om mee te spelen. Toevallig is Hayden helemaal gek op pinguïns, dus deze knuffel is al de derde in zijn verzameling. De knuffel is 22 cm groot en verkrijgbaar voor €8,95.

Over Pluchknuffels.nl:

"Een lievelingsknuffel, we hebben er vroeger allemaal wel eentje gehad. Je beste vriendje die al je geheimen wist. Zonder je knuffel was slapen onmogelijk. Nu de temperatuur buiten afneemt is het de hoogste tijd voor kids om met een knuffel op de bank te kruipen. Op Plucheknuffel.nl vind je gelukkig het grootste assortiment aan nieuwe favoriete vriendjes, welke kies jij?

Plucheknuffel.nl biedt niet zomaar een collectie knuffels, de webshop biedt het allergrootste knuffelassortiment in Europa aan. Of je nu op zoek bent naar een knuffel van 8cm of eentje van 4meter, je vind ze er allemaal. Het assortiment van Plucheknuffel.nl is verdeeld in verschillende thema’s, wat zoeken naar en bepaald dier extra makkelijk maakt. Zo zijn er pooldieren, boerderijdieren, insecten, jungle, zeedieren, vogels en is er een thema fantasie-knuffels."


Dus ben je nog op zoek naar een geschikt cadeau voor de kerst, voor een verjaardag of gewoon zomaar? Kijk dan eens op de webshop van plucheknuffel.nl en wie weet vind jij wel het allerbeste vriendje voor je kleintje.

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!