woensdag 24 december 2014

(c) Feld Entertainment, (c) Disney
Wouw, wat hebben we genoten gisteravond! Hayley en ik gingen samen naar de openingsshow van Disney On Ice Magical Ice Festival. De show was de openingsshow in de Jaarbeurs in Utrecht.

Hayley was nog nooit naar zo'n show geweest en had geen idee wat ze kon verwachten. Ze keek dan ook haar oogjes uit toen het begon. De zaal zat bomvol mensen en alle ogen waren gericht op de schaatsers. Wij zaten op de derde rij en dus bijna helemaal vooraan. We hebben de hele show dus van dichtbij mogen bekijken. Echt super gaaf natuurlijk.

De show werd gepresenteerd door Mickey en Minnie en er werden 4 verschillende sprookjes verteld: De kleine zeemeermin, Rapunzel, Belle en het beest en de show eindigde met het verhaal van Frozen.
Er werden bekende liedjes gezongen en de verhalen werden in een korte versie verteld. Ik vond zelf het verhaal van de kleine zeemeermin het allerleukste. Dat is altijd mijn favoriete Disney film geweest en deze act was ontzettend kleurrijk en ik ben zo gek op die liedjes van de film.

 
Na de eerste 2 sprookjesverhalen kwam er een korte pauze. Het ijs werd weer goed glad gemaakt en de kindjes konden een plaspauze houden. Wat natuurlijk erg handig was, aangezien het zo zonde is om tijdens de show te gaan. Ik had zelfs in de pauze nog even de tijd om collega-blogster Joyce te ontmoeten voor het eerst. Hartstikke leuk. Als je al 2,5 jaar online contact hebt, is het zeker leuk elkaar ook eens in het echt te ontmoeten.
 
Na een pauze van ongeveer een kwartier begon de show weer. En toen eenmaal de act van Frozen begon, gingen alle kindjes in de zaal helemaal uit hun dak. Er werd gelachen om die gekke Olaf en met open mond keek Hayley toe naar die prachtige Elsa die gleed over het ijs in haar blauwe glitter jurk.
(c) Feld Entertainment, (c) Disney
Rond 21:00 uur was de show afgelopen. Mijn man haalde ons op met de auto bij de Jaarbeurs. Hayley vertelde in de auto enthousiast over de show en dat ze alles graag na wilde spelen thuis. Maar na een stukje rijden viel ze in slaap. Ze lag vast te dromen over alle Disney prinsessen en de mooie show van Disney On Ice. Het was ook echt een spektakel. Een absoluut mooi begin van de kerstvakantie.

2 opmerkingen:

  1. Wauw wat gaaf! Zo'n showns zijn voor zowel jong als oud altijd erg leuk en mooi om te gaan bekijken! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!