zaterdag 29 november 2014

Beste Disney liefhebbers, ik heb weer een leuke win actie voor jullie. Het is jullie vast niet ontgaan dat de Disney film Frozen een ontzettende hit is geworden. En daarom kun je vanaf zondag 14 december meezingen met de Frozen Sing-A-Long in de Nederlandse bioscopen. Een magische sneeuwvlok geeft de maat aan bij de ondertitels, zodat het bioscooppubliek uit volle borst alle favoriete nummer kan meezingen van deze met 2 Oscars bekroonde hitfilm. Al eerder werd in de Verenigde Staten de Frozen Sing-A-Long in de bioscoop vertoond, compleet met publiek verkleed als Anna, Elsa, Olaf of een van de andere karakters uit de film. Dit bleek een enorm succes en nu is dan ook Nederland aan de beurt. 

OVER “FROZEN”

Frozen speelt zich af in een vervloekt koninkrijk dat omhuld is door een strenge eeuwige winter. Om een einde te maken aan de betovering besluit Anna, een dromerige en onbevreesde optimist, samen te werken met Kristoff, een stoere bergbewoner. Met elkaar maken zij een spannende reis om Anna’s zus, de ijskoude sneeuwkoningin Elsa, te vinden zodat ze samen de ijzige vloek over het koninkrijk te kunnen opheffen. Tijdens hun avontuur krijgen ze gezelschap van een grappige sneeuwpop genaamd Olaf en samen moeten ze ijskoude extreme temperaturen zien te overleven en vreemde wezens, trollen en andere magie trotseren. Ze gaan de koude strijd aan in een race tegen de klok, om zo het koninkrijk te redden van ondergang.

 ‘ Frozen’ is bekroond met Oscars® voor Beste Animatiefilm en Beste Orginele Song ‘Let it go’
De film is geregisseerd en geschreven door Chris Buck (‘Tarzan’, ‘Surf’s Up’) en Jennifer Lee (scriptschrijfster ‘Wreck-it Ralph’). Peter Del Vecho (‘Winnie de Poeh’, ‘Prinses en de Kikker’) heeft de film geproduceerd. Met originele liedjes van Kristen Anderson-Lopes (‘In Transit’, ‘Winnie de Poeh’) en
Tony® winnaar Robert Lopez (‘The Book of Mormon’, ‘Avenue Q’), en originele muziek van Christophe Beck (‘The Muppets,’ met Oscar® bekroonde short ‘Paperman’). Disney’s ‘Frozen’ Sing-A-Long draait vanaf 13 december 2014 in de bioscoop.

En ik mag onder jullie 2 vrijkaarten verloten voor deze bioscoopfilm.

Wat moet je doen om kans te maken op de 2 vrijkaarten?

* Print de onderstaande kleurplaat en laat je kindje deze inkleuren.
* Maak een foto van de ingekleurde kleurplaat en plaats deze op mijn Facebookpagina.

De winnaar wordt vrijdag 5 december bekend gemaakt.
Veel kleurplezier!
 


0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!