vrijdag 21 november 2014


Nog even en dan is het 5 december: pakjesavond. En met dat vooruitzicht heb ik weer een leuke sint- tip voor jullie vandaag. Namelijk het Heartlake winkelcentrum van Lego Friends. Echte meiden Lego waarin de poppetjes; Stephanie, Emma, Olivia, Andrea en Mia de hoofdrol spelen. Er zijn vele verschillende sets verkrijgbaar, waaronder het winkelcentrum en de Dolfijn cruiser.
 
Over het Heartlake winkelcentrum:
 
De meiden zijn op weg naar het Heartlake winkelcentrum voor een dagje shoppen! Stephanie en Emma rijden in hun nieuwe cabriolet naar het centrum. Ze vinden er alles van sportartikelen tot bruidsjurken. Er is ook een restaurantgedeelte waar ze een lekkere pizza kunnen kopen en Sophia zorgt voor ontspanning in de schoonheidssalon.  

Er is een cabine voor pasfoto's en een catwalk waar een liefdadigheids-modeshow wordt gehouden, met een DJ die voor de muziek zorgt. De show is bedoeld om de aandacht te vestigen op het jungle-reddingswerk. Een drukke en leuke dag! Inclusief 4 mini-poppetjes: Stephanie, Emma, Sophie en Julian, plus Emma’s hond Lady.

Wat een ontzettend gave aanwinst is dit winkelcentrum voor de Lego Friends collectie. Over details gesproken! Zo vind je in de schoonheidssalon nagellak en een make- up set. Aan alles is gedacht. Zelfs een vlammetje in de pizza oven en frietjes op de toonbank in het restaurantgedeelte.

Je moet dan ook even goed aan tafel zitten om deze set in elkaar te zetten. Er valt ontzettend veel te bouwen. Wat voor de liefhebber al voor veel plezier zorgt. In tegenstelling tot Hayden is Hayley (nog) geen echte 'Lego- bouwer', maar als de set eenmaal in elkaar zit, dan speelt ze met veel plezier. Ik vond het bouwen stiekem wel leuk om te doen. Het is zo bijzonder dat zoveel zakken blokjes, stickers en spulletjes, uiteindelijk zo'n leuk geheel worden.

Het Heartlake winkelcentrum staat nu tussen de verzameling van Lego Friends op haar kamer. Een absolute Sint- tip dit jaar voor alle meiden die gek zijn op Lego en shoppen!

 

 
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Lego.

1 opmerking:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!