woensdag 12 november 2014

 
Aangezien de goed heilig man aankomende zaterdag weer in ons koude landje aankomt, heb ik de komende weken weer leuke Sint-tips voor jullie! Als eerste de My Little Pony POP Multi- character set t.w.v. €24,99.

My Little Pony is hier thuis een groot succes. Op Hayley's kamer staat een grote collectie van My Little Pony; van trouwkasteel tot Equestria Girls. Hayley vindt het fantastisch. Ze kan uren lang op haar kamertje spelen met de kleurrijke pony's. Al sinds haar derde verjaardag spaart ze de producten van My Little Pony die constant nieuwe producten op de markt brengen.

Nu is er ook het nieuwe segment; My Little Pony POP. Met zo'n set kunnen meiden hun eigen pony maken. Er zijn verschillende kapsels en stickers beschikbaar. En de pony wordt in 2 helften geleverd die je makkelijk in elkaar kunt klikken. Op deze manier bouw je je eigen pony.

 
Hierboven zie je een multi- character pakket. In dit pakket zitten 2 verschillende pony's: Princess Cadence en Twilight Sparkle. Je kunt dus 2 pony's helemaal zelf stylen. En ook kun je de verschillende kapsels combineren en afwisselen. Met de 2 stickervelletjes maak je een heel eigen ontwerp. Je kunt het zo gek maken als je wilt. Ieder stickervelletje bevat ongeveer 35 stickers. En als je meerdere sets koopt met verschillende pony's kun je nog meer combineren met kapsels en stickers.
 
De POP pony's verschillen iets van de standaard pony's. Zo zijn ze ongeveer een centimeter kleiner, voelen ze iets harder aan en kunnen ze hun hoofd niet bewegen en draaien. Maar de POP pony's zijn alles behalve standaard. Met de verschillende kapsels en stickers, behoren ze absoluut tot de meest unieke pony's tot zover!
 
 

 
 
Dus heb jij een handige en creatieve meid thuis, die dol is op My Little Pony? Dan is My Little Pony POP een absolute aanrader als Sint cadeau!
 
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Hasbro.

2 opmerkingen:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!