woensdag 19 november 2014


Hier thuis wordt er ontzettend veel servies versleten door de kinderen. Vaak kopen we die goedkope gekleurde borden en bekers bij de Ikea. Maar eerlijk gezegd is de levensduur daarvan niet zolang. Maar er is servies dat heel lang mee gaat. Zo kochten wij voor Hayley haar eerste serviesje van Rosti Mepal, een setje van Nijntje. Na 5 jaar staat dat nog steeds in de kast. Het is niet kapot te krijgen!

En daarom zochten we voor Hayden ook een leuke set uit. Ik vond een leuk 4- delig servies op de site van Rosti Mepal. De set bestaat uit een mok, een kinderglas (van plastic), een plat bord en een papbordje. Het servies is allemaal bedrukt met Nijntje erop. Net zoals het eerste servies van Hayley. Zo ontzettend schattig. En Hayley maakt ook gebruik van deze set hoor! Met veel plezier drinkt zij thee met honing uit de mok. Hayden moet nog even oefenen met de bekers, want het drinken zit meer op zijn shirt dan in zijn buik. Maar in de toekomst zal hij er veel plezier van beleven.

 
Deze set zal net als de andere set vast jaren in de kast staan. Naast dit servies zijn er ook nog andere leuke producten die bij deze set passen zoals een antilekbeker en een besteksetje.
 
Ben jij al bekend met de producten van Rosti Mepal?

1 opmerking:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!