maandag 10 november 2014

 
Hierperdepiep hoera! Hayley is vandaag 5 jaar geworden. En dat hebben we gisteren gezellig gevierd bij ons thuis met de familie. De zaterdag ervoor heb ik alles voorbereid. Ik moest nog een hoop versiering halen, kadopapier en spullen voor de traktatie voor school (daar komt nog een blogje over). Normaal werk ik op de zaterdag, maar nu was ik de hele dag bezig met voorbereiden. Wel leuk om te doen hoor, het was alleen een hoop werk.

De zondag waren we vroeg wakker. Hayden had slecht geslapen vanwege zijn blijvende verkoudheid. Hayley kwam ook vlot haar bed uit en uiteindelijk zaten we om 08:00 uur al met z'n allen aan de ontbijttafel. De kado's stonden klaar op het dressoir naast de tafel, maar Hayley bleef heel erg kalm. We aten gewoon rustig en zouden zelfs eerst nog douchen voor het openmaken. Maar rond 09:00 uur werd ze toch wel nieuwsgierig en mocht ze alles uitpakken. Ze bleef heel ontspannen en rustig en dat terwijl ze vorig jaar juist best nerveus was.

Ze heeft verschillende kado's gekregen waaronder een Nintendo 2DS. Ik had echt geen idee of ze dat leuk zou vinden. We zijn namelijk niet echt van de spelcomputers thuis. Maar ze vindt het fantastisch. Gelukkig! Ik vind haar ook wel oud genoeg voor een eigen spelcomputer. Zodat ze zich af en toe even terug kan trekken op haar kamer en lekker kan gamen op haar bedje.

Rond 11:00 uur kwam de eerste visite al en het springkussen (onze verjaardagtraditie), werd ook geleverd rond die tijd. Eenmaal in de middag zat ons huiskamertje vol met familie. Hartstikke gezellig.
Ze kreeg gave kado's en mocht de kaarsjes uitblazen op haar Elsa-taart. Het was een leuke verjaardag.
Hayley kon met haar achternichtje springen op het springkussen in de tuin, Hayden speelde met zijn kleine nichtje en gaf iedereen kusjes en wij waren gezellig aan het kletsen en cateren.


Rond 19:30 uur was iedereen weg en hadden we alles opgeruimd. Hayden lag uitgevloerd te slapen en wij gingen nog even allerlei speelgoed in elkaar zetten met Hayley. Pas toen sloeg de spanning toe en werd ze wat huilerig. Het was misschien ook de vermoeidheid. Ze mocht nog even met haar nieuwe speelgoed spelen en moest toen naar bed. We hebben een super dagje gehad en Hayley is echt goed verwend met onder andere een Elsa barbie en een Mega Mindy verkleedpak. Heel gaaf. Vandaag is ze dan echt jarig. Ze mag uitdelen op school en vanmiddag moet ze gewoon naar zwemles. En dan is het feest nog niet voorbij, zondag heeft ze namelijk haar eigen eerste kinderfeestje. Ook hartstikke spannend! We hebben er zin in.
Categories:

6 opmerkingen:

 1. Van harte gefeliciteerd met jullie mooie dochter! Wat een leuk idee, een springkussen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd met jullie grote meid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Proficiat! En wat leuk, een eerste eigen kinderfeestje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd! En wat een schitterende taart zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nog van harte gefeliciteerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je dochter.

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!