woensdag 5 november 2014


Wij zijn thuis dol op de hondjes Woezel & Pip. Kennen jullie nog de kamer van Hayden? Deze is helemaal in het teken van Woezel & Pip. Inclusief zelf geschilderde muurschildering van Woezel. Thuis hebben we een aantal knuffels van de lieve hondjes, blokken en nog veel meer speelgoed. Hayley en ik zijn ook al een keer naar de theatershow geweest hier in de schouwburg.

Vind jij ze ook zo leuk, Woezel & Pip? Je kunt nu de meest dierbare momenten vastleggen van je baby. Van het eerste lachje, het eerste stapje tot de eerste verjaardag. Met de babykaarten van Woezel & Pip leg je snel en makkelijk alle hoogtepunten uit het eerste levensjaar van je kindje vast.


Hoe het werkt? Als je baby een bijzonder moment heeft bereikt, dan legt de ouder de juiste kaart naast de baby en maakt een foto. Zo heeft het gezin een compleet overzicht van alle hoogtepunten van het eerste jaar. Zoals het eerste hapje, de eerste vakantie of het eerste Sinterklaasfeest.

 
In totaal zijn er 35 kaarten. En al deze kaarten zitten samen in een mooie bewaardoos. De Woezel & Pip babykaarten zijn verkrijgbaar voor €14,99.
 
Dit bericht is een advertorial.

1 opmerking:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!