vrijdag 24 oktober 2014


Eten, spelen, aankleden, tanden poetsen, naar school brengen, verschonen, drinken geven, slaapje laten doen, speelgoed opruimen, de lijst van to-do's voor de mama's (en papa's) is oneindig op een dag. En denk je alles gehad te hebben, dan moeten de kindjes ook nog worden gewassen. Een mooi momentje om de dag af te sluiten en je kindje(s) rozig naar bed te brengen.

Wat een ideaal beeld eigenlijk, want hier worden ze alleen maar extra wild van het badderen. Ik ben vaak nog meer doorweekt dan de kinderen zelf, terwijl zij in de badkuip zitten. Niks is leuker dan je ouders nat spetteren toch? Maar spelen is ook leuk natuurlijk. En van Nûby hebben wij thuis een speelgoedschep om al dat speelgoed in te bewaren.
 
De Walvis: hier in huis ook bekend onder de naam 'Wallie', kun je doormiddel van een speciale bevestiging ophangen in de badkamer. De 'walvisschep' hangt met zijn mond aan het haakje en door middel van het handvat is hij makkelijk van de muur te halen en te besturen in de badkuip. De walvis is niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook handig om al het speelgoed in één keer uit het water te scheppen. En door de gaten in de rug, spoelt het overtollige water er snel uit.
 
Vind Nûby op Facebook en Pinterest.
 
 
En na het badderen is het vaak zo koud voor de kindjes als ze eruit moeten. Vaak is het dus heel snel afdrogen en aankleden. Cuddledeer can Cuddledry is een super zachte badhanddoek om kinderen lekker warm mee in te pakken. De handdoek bestaat uit bamboevezel en katoen. Er zijn verschillende poncho's verkrijgbaar, waaronder een draak. Leuk om de fantasie van je kindje te stimuleren. Al helemaal met de bijgeleverde rode neus. Ook een leuke tip voor de kerst dus!
 
 
Categories:

4 opmerkingen:

  1. Die schep had ik vorig jaar op een ander blog inderdaad al gezien erg handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik had ook altijd zo'n handdoek met een capuchon er in. Superhandig, en lekker warm. Vooral omdat baby's toch veel warmte via hun hoofd verliezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat handig zo'n speelgoedschep, ideaal! En de badcapes zijn ook erg cute :)

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!