donderdag 25 september 2014

 
Hier thuis zijn we al jaren fan van Little People. We hebben een hele verzameling: een kermis, een paardenstal, een poppenhuis en ga zo maar door. En Hayden vindt het fantastisch. Het liefste speelt hij met de kermis, want ja, die maakt het meest geluid.
 
Van Fisher Price ontvingen we deze gave bus. En het viel mij al meteen op dat Little People is vernieuwd. De poppetjes hebben wat fellere kleuren dan de 'oude' poppetjes en beschikken over meer details in bijvoorbeeld de kleding. Ook zijn ze wat langer en smaller. Een positieve verandering.
 
De schoolbus is ontzettend leuk. Niet alleen de poppetjes hebben een make-over gekregen, de schoolbus is helemaal met de tijd mee gegaan. Zo zijn de liedjes die de schoolbus zingt absoluut niet tuttig. Het lied "De wielen van de bus" wordt op een hele coole manier gezongen.
 
 
De schoolbus is vrij groot en erg kleurig. De liedjes worden afgespeeld als je met de bus begint te rijden. En in de bus zitten nog 2 knopjes voor meerdere geluiden, waaronder een toeter. De deur aan de zijkant kan open en het stopbord klapt in en uit. Bij de bus zitten 2 poppetjes; Eddie en de buschauffeur. Ook zit er een extra tassensetje bij.
 
De bus is geschikt voor kindjes tussen de 1 en 5 jaar. Zelfs Hayley speelt met de schoolbus. Ook zij speelt al jaren met haar speelgoed van Little People. En de verzameling is nu weer verder uitgebreid met deze gave nieuwe bus. Hier zal Hayden nog jaren lang plezier van hebben!
 


Categories:

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!