vrijdag 29 augustus 2014

 
Weer een nieuwe maand en dus een nieuwe shoplog. Deze keer ben ik vooral voor Hayden op pad geweest. Hayley heeft een internetbestelling lopen en ik verwen mezelf deze maand met een nieuwe identiteitskaart (moet ook gebeuren).

Hayden zit inmiddels in maat 86/92. De laatste shirts maat 80 heb ik deze week uit zijn kast gehaald. Die werden wel heel erg krap. Ik houd er zelf van als de kleding wat ruimer zit van de kinderen, dan shirts met korte mouwen en broeken met bijna hoog water. En ook slaat het weer heel erg om (al is het nu al een aantal dagen opeens mooi weer). Het werd tijd voor nieuwe jongenskleding.

Een grotere winterjas was het eerste waar naar ik op zoek ging. Ik vond het lastig. Ik kon niks vinden. Wel mooie jassen gezien hoor op internet, maar dan zat de prijs al zo rond de 80 euro. Dat vind ik iets te overdreven voor een jas waar hij na een aantal maanden weer is uit gegroeid. Maar dan is er altijd nog de Zeeman. Daar vond ik een hele leuke jas die ook nog eens precies past bij zijn nieuwe schoenen van vorige maand. En guess what...hij kostte nog geen 10 euro.

 
Op de foto helemaal boven aan deze blog, staat een spijkerbroek en een petje die ik heb gekocht bij de H&M. Hayden draagt altijd de pet van zijn opa en dus kreeg hij deze maand zijn eigen eerste petje. Het staat hem zo stoer!
 
Ik moet eerlijk zeggen dat ik het altijd best moeilijk vind om leuke dingen te vinden voor Hayden. Tenminste wat ik leuk vind. Ik houd wel van wat kleur in de kleding en af en toe een drukke print. Ik ben naar de Zara gegaan, maar de kleding daar is minimaal voor jongens en wat mij betreft ook zo kleurloos. Het onderstaande shirt kocht ik bij de C&A. De kleuren oranje en blauw staan Hayden zo leuk. En we zijn thuis helemaal gek van Disney Planes. Het shirt kostte nog geen 9 euro.
 
 
Bij de H&M vond ik ook de onderstaande trui. Deze hing op de babyafdeling. Aangezien Hayden nu ook maat 92 draagt, kan ik op de jongensafdeling voor hem kijken en de babyafdeling. Dat is even wennen aangezien ik eigenlijk altijd automatisch richting de babyafdeling loop en snuffel tussen de kleine kleren. En nu kan ik ook al voor hem kijken bij de 'grote' jongens.  
 
 
Op de grote jongensafdeling vond ik de blauwe trui hieronder. En de superman pyama. Zo schattig! 

 
 
Hayley krijgt binnenkort weer wat leuke kleertjes binnen via de post. Toch kon ik het niet laten en haalde een leuk shirt voor haar en een jegging bij de V&D. Hayley wilt namelijk geen spijkerbroeken meer aan. Spijkerbroeken vindt ze voor jongens. Ik vind het prima en heb al haar spijkerbroeken voor nu opgeborgen. Ze draagt wel graag jeggings. En onder haar rokjes en jurken een legging. Al gaan die heel snel kapot aangezien ze volop speelt op school.
 
 
En dan heb ik nog 1 leuk ding dat ik graag met jullie wil delen. Ik vond de nieuwe speelhoek die we hadden gemaakt toch iets te saai. Er ontbrak iets. Bij de Xenos vond ik deze gave boom en dieren. Het eindresultaat is zo schattig geworden en voor 21 euro bij elkaar, een mooie prijs!
 

Categories:

1 opmerking:

  1. Die speelboom is gaaf! Ik geloof dat ik in een grot woon zeg. Xenos dus. Goede tip!

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!