maandag 16 juni 2014

 
Deze week heb ik de citroganix luiercrème van Nûby getest. De crème is een van de producten van de citroganix lijn van Nûby. Al deze producten zijn van de speciale babyverzorgingslijn waar alleen natuurlijke ingrediënten voor zijn gebruikt.
 
Over de waslotion was ik erg tevreden en daarom was ik ook wel erg benieuwd naar deze luiercrème. De crème is een wat dikkere crème dan ik gewend ben om de babybillen mee in te smeren. Hij is vrij korrelig en je moet goed smeren om alles te verdelen. Maar daar staat wel tegenover dat de crème langer blijft zitten en de babybilletjes langer worden beschermd. Dit helpt tegen het voorkomen van luieruitslag. Een bekend probleem bij de kleine billetjes die de hele dag moeten broeien in een luier. En hier thuis heeft Hayden er veel meer last van met het warme weer.

 
 
In tegenstelling tot de waslotion is de luiercrème bij geurloos. Eigenlijk net zo als de meeste crèmes. Al had ik wel een lekkere geur verwacht aangezien de waslotion zo'n frisse geur had. Maar een prima crème voor het beschermen van de babybillen en het voorkomen en genezen van luieruitslag. 
 
Over de citroganix luier crème:
 
Luiercrème van Nûby Citroganix beschermt de delicate huid van baby. Doodt 99,99% van de bacteriën en gist soorten die luieruitslag veroorzaken. Wat de Luiercrème van Nûby Citroganix zo uniek maakt is de combinatie van een natuurlijk, antibacterieel bestanddeel (Citroganix), samen met andere natuurlijke ingrediënten die zorgvuldig uitgekozen werden omwille van hun beschermende, vochtinbrengende en verzachtende eigenschappen.

De luiercrème is te koop bij onder andere Het Rietje. En verkrijgbaar in een tube van 60 gram en 120 gram.
Vind Nûby op Facebook en Pinterest.

1 opmerking:

  1. Ik heb deze ook in huis, gewonnen... Heb hem pas 1 keer gebruik, maar wat je zegt hij is wel erg dik.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!