vrijdag 16 mei 2014


Hier slaapt Hayley nog in een peuterbedje. En daar begint ze langzaam uit te groeien. We moeten op zoek naar een nieuw bed voor haar. Volgende zomer mag ze een nieuwe uitzoeken, want dan kan Hayden inmiddels alweer bijna slapen in het peuterbedje. En bedden voor grote meisjes zijn zo leuk! We hebben al behoorlijk wat inspiratie opgedaan bij Emob4kids, een online shop met ontzettend gave bedden voor kinderen.

Emob4kids heeft een groot assortiment aan bedden. Zo verkopen zij: stapelbedden, autobedden, halfhoogslapers met bureau, hemelbedden, themabedden en nog veel meer. Maar naast alleen bedden kun je er ook terecht voor complete kinderkamers, matrassen, lattenbodems, meubels, textiel en decoratie.

Hayley heeft een grote kamer en zij kan een groot bed kwijt, maar bij veel kinderkamers moet er op een creatieve wijze worden om gegaan met de ruimte. Het is niet altijd vanzelfsprekend om een bed, kledingkast, bureau en speelruimte in één kamertje te krijgen. Gelukkig bestaan hier handige oplossingen voor en kunnen deze verschillende meubels samen worden gevoegd tot 1 meubel.

 
Het bovenstaande bed vind ik zelf ontzettend gaaf. Het is een kledingkast, bureau en bed in 1. En ook zijn er verschillende plekken om speelgoed, boeken of andere spullen in op te bergen. Ook zit er een spiegel naast de kledingkast. Echt iets voor Hayley om dan haar eigen samengestelde outfit te bewonderen in de spiegel. Voor nu is ze nog iets te jong voor zo'n grote-meisjes-bed, maar als ze straks een jaar of 6 is, zou deze wel heel erg gaaf zijn!
 
Maar niet ieder kindje heeft de luxe alleen op een kamer te slapen. Er zijn genoeg broertjes en zusjes die een kamer moeten delen. Dan is een leuk bed natuurlijk wel een pré. Bij Emob4kids zijn er super mooie stapelbedden te koop. Voor meiden en jongens. De bedden kunnen gewoon naturel zijn, maar ook worden aangekleed met bijvoorbeeld een speeltent, lades of een tunnel. Zo is een bed niet alleen een ruimte om te slapen, maar ook om te spelen en spullen op te bergen. Erg praktisch als meerdere kinderen op één kamer slapen of als de slaapkamer niet zo ruim is.
 
 
Heb je liever een wat simpeler bed voor je kindje, dan kun je bij Emob4kids ook terecht voor een kajuitbed. Onder het bed zit een extra bed dat je eruit kunt schuiven en opbergruimte. Handig voor als er visite blijft logeren.
 
Ik heb in ieder geval genoeg inspiratie opgedaan voor Hayley. En zelfs voor Hayden heb ik een gaaf behang gezien van Planes bij deze shop. Volgende zomer krijgen ze allebei een nieuwe kamer. Hayley krijgt een halve hoogslaper of een hoogslaper. Daarin moet ik nog een keuze maken. Ik heb in ieder geval wel de juiste webshop gevonden, om te slagen voor een mooi bed.
 

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!