maandag 19 mei 2014

 
De zomer is onderweg. Het weer is prachtig, gewoon bijna tropisch. Heerlijk hoor! Maar daardoor ben ik wel meer aan het werk. Het afgelopen weekend was ontzettend druk. Vanmorgen bracht ik ook een huilende Hayley naar school, die mij absoluut niet wilde missen. De afgelopen 3 dagen heb ik haar maar een aantal uur gezien. Ze was er verdrietig van. Maar nog even en dan heeft ze zomervakantie.

Veel mensen hebben misschien al een vakantie geboekt of kijken uit naar hun weken vrij. Wij hebben deze zomer geen vakantie geboekt. Dit jaar gaan we niet op vakantie. Dat zijn we trouwens al jaren niet geweest. Toen we 3 jaar geleden gingen verhuizen was het de bedoeling dat we weggingen, maar die vakantie hebben we geannuleerd vanwege het verhuizen. Dat kwam nogal onverwachts namelijk. In de tussentijd zijn we niet weggeweest. We zijn voornamelijk bezig geweest met het opknappen van het huis. Dat willen we dit jaar dan ook echt helemaal klaar hebben. Genoeg plannen dus deze zomer!

Zo gaan we juni de tuin zo goed als afmaken. Het grasveld dat je ziet op de foto heeft er een aantal jaar prima uitgezien, maar dit jaar wordt het opgegeten door een worm. De kinderen kunnen er niet lekker op spelen, want ze worden er vies van. We hebben dan ook de knoop doorgehakt en het hele veldje wordt kunstgras. Begin juni wordt het gelegd, ik kan niet wachten! Ook hebben we deze winter onze loungeset verkocht dat in de tuin stond. We hebben liever een leuke houten picknicktafel met parasol. En eind juni zal ik genoeg speelgoed kopen voor de kinderen om in de tuin te kunnen spelen. Het moet een kindvriendelijke tuin worden, met genoeg spul om mee te spelen.

Ook willen we aan de rechterkant een lange bloemenbak maken, net zoals de linkerkant. We hebben dus genoeg te doen deze zomer. Lekker klussen in de tuin en wat dingen doen in de woonkamer. We hebben er zin in. Een vakantie dat komt volgend jaar. Dan komt hij echt. Geen verre reis naar wat dan ook. Gewoon een vakantie in Nederland om te beginnen. Ook een leuk vooruitzicht. Maar deze zomer gaan we genoeg plezier beleven in de tuin. Ook zullen we dagjes weg plannen. De eerste staat voor morgen in de agenda. Het wordt vast een mooie zomer, dan vieren we vakantie in onze eigen tuin.

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!