zaterdag 17 mei 2014

 
Deze keer mocht Hayley een product van Nûby gaan testen. Het is de speciale snackhouder voor kindjes vanaf 12 maanden. Hayden was geen geschikte kandidaat. Hoewel hij wel in de leeftijdscategorie valt, is hij nog meer van het gooi- en smijtwerk met bakjes en bordjes. Deze snackhouder is dus een nieuwe aanwinst voor Hayley. En dat komt goed uit voor een meisje dat altijd knoeit.
 
Als je de snackhouder zo ziet denk je misschien aan een beker. Je zou er ook uit kunnen drinken, als je de deksel er vanaf haalt, maar dat is niet de bedoeling. Het is de bedoeling dat er met deze houder knoeivrij wordt gegeten.

 
De deksel is van een soort rubber en daardoor kan je kindje makkelijk zijn/haar handje erin doen en een snackje pakken. Hayley heeft de snackhouder getest met wat koekjes. In plaats van het eten uit een zakje, heb ik de koekjes in het bakje gedaan. Stel dat het zakje zou vallen, dan zouden alle koekjes op de grond liggen. Als de snackhouder valt, gebeurd dit niet. De deksel beweegt mee zodra je je hand erin steekt, maar hij is wel stevig genoeg zodat de koekjes er niet uit glippen. Dat bij Hayley de kruimels uit de mond vallen, op het moment dat ze kauwt is een ander verhaal natuurlijk.
 
De snackhouder is een handige manier om je snackjes te eten in de auto. De deksel is te verwijderen en door de hendels aan twee kanten, is de houder makkelijk vast te houden.

 
De snackhouder is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en o.a. te koop bij Het Rietje voor €8,75.
Vind Nûby op Facebook en Pinterest.
Categories:

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!