donderdag 1 mei 2014

Vandaag op 1 mei is de webwinkel geopend van speelgoed Kiki. De winkel van Kiki speelgoed ligt in Antwerpen, maar vanaf vandaag is het hele assortiment ook online te koop.

Kiki speelgoed verkoopt speelgoed geschikt voor baby's, peuters en kleuters. Maar ook voor de oudere kinderen. Zo hebben zij speelgoed waarmee gewoon lekker gespeeld kan worden, maar ook puzzels en spellen. En ook aan de creatieve kinderen wordt gedacht.
 
Over speelgoed Kiki
 
Kiki speelgoed biedt verantwoord speelgoed. Ze stellen hoge eisen aan het speelgoed dat zij aanbieden. Niks wordt verkocht zonder dat zij het speelgoed hebben goedgekeurd. Kiki speelgoed heeft speelgoed dat een lange tijd mee gaat, genoeg uitdaging biedt voor de kinderen, ecologisch verantwoord is en vooral de kinderen uitdaagt om ermee te spelen.
 
Speelgoed Kiki is een echt familie bedrijf. De eigenaresse Pascale is moeder van 4 kinderen en heeft altijd haar idee├źn gehad over het ideale speelgoed voor kinderen. Zij droomde dan altijd van haar eigen speelgoedwinkel. Toen haar kinderen begonnen met studeren, kwam die winkel er ook. En nu dan de webshop ernaast, dankzij haar zoon Roeland.
 
Een greep uit het assortiment van speelgoed Kiki
 
Vespa loopfiets
 
De Vespa loopfiets is een ontzettend leuke loopfiets. Hij heeft de vorm van een Italiaanse Vespa en voldoet aan de eisen van speelgoed Kiki. Zo is de loopfiets duurzaam en veilig. De ideale loopfiets die eventueel kan worden doorgegeven aan broertjes, zusjes, neefjes of nichtjes. Door het stevige materiaal zal de fiets jaren meegaan.
 
De Cuboro knikkerbanen
 
De cuboro knikkerbanen zijn ontzettend leuke knikkerbanen. Ze zijn leerzaam en doordacht. Elke bouwsteen is een nauwkeurig gemeten kubus. De kubussen sluiten op elkaar aan en zo kun je je eigen knikkerbaan maken. Dat je als kind je eigen knikkerbaan kunt bouwen is een echte uitdaging. Elke kubus heeft ook nog drie uitgangen. Genoeg denk en doe- werk voor je kindje dus!
 
 
Wat maakt speelgoed Kiki zo uniek?
 
Voordat speelgoed Kiki een product aanbiedt in de winkel of webshop stellen ze een aantal vragen. Is het product duurzaam? Kan een kind zijn/haar creativiteit bevorderen? Kun je er iets uit leren? Is het speelgoed ecologisch verantwoord? Elk product wordt zorgvuldig geselecteerd.
 
Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem eens een kijkje op de site voor meerdere producten van speelgoed Kiki.


0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!