dinsdag 29 april 2014

 
Nu Hayden 1 jaar is geworden, groeit zijn behoefte aan spelen met de dag. Hij wilt ontdekken en is geïnteresseerd in alles om zich heen. En vooral speelgoed is reuze interessant. Voor zijn verjaardag heeft hij behoorlijk leuke dingen gehad. Maar ook ontvingen wij vorige week een pakketje van Vtech. Met daarin onder andere een Zoef Zoef dier.
 
Over ZoefZoef dieren
 
Op safari als dreumes? Meestel blijft het bij een uitstapje naar de dierentuin. Maar hoe moet het dan, als je razend nieuwsgierig bent naar de grootste geheimen van het dierenrijk? Gelukkig komt VTech met dé oplossing. In de nieuwste serie interactieve uitdagingen nemen Anne Aap, Luc Leeuw, Nelly Nijlpaard, Olga Olifant, Tygo Tijger en Zoey Zebra de kleine Livingstone graag aan de hand. Spelenderwijs op avontuur, iedere dag een stapje verder, hoe leuk kan het zijn? 

 
De Zoef Zoef Dieren zijn speciaal geboren om kleintjes van 1 tot 5 jaar in hun ontdekkingsreis en spel te stimuleren. Binnenkomer is hun voorkomen, de zes zijn om op te vreten! Maar met leuk en lief alleen redt je het niet in de wildernis. Spelen met de maatjes uit het dierenrijk stimuleert de motorische en zintuiglijke ontwikkeling van de kleintjes, hun fantasie wordt geprikkeld. Het rollenspel neemt telkens een nieuwe wending, dus vervelen doen de Zoef Zoef Dieren nooit. 

Elk dierenvriendje is voorzien van slimme sensoren. Die zorgen ervoor dat Anne, Luc, Nelly, Olga, Tygo en Zoey onvermoeibaar woordjes en zinnen met het kleintje oefenen, maar ook keer op keer met nieuwe weetjes uit de wildernis komen. Gezongen liedjes, maar ook grappige en vooral typerende geluiden uit het dierenrijk kleuren het spel en de fantasie van de kleine ontdekkingsreiziger.    

Voederen is natuurlijk ten strengste verboden, maar gelukkig gedijen de Zoef Zoef Dieren prima op AA-batterijen (bijgesloten). Goed om te weten: de dierenvriendjes zijn duurzaam en stevig. En wanneer er even niet met ze gespeeld wordt, schakelen ze automatisch uit.- VTECH.
 
 
Wij ontvingen van Vtech Tygo Tijger. Een klein rollend en vrolijk tijgertje dat door de kamer heen 'zoeft' op zijn wielen. Hayden is ontzettend blij met het kleine tijgertje. Hij zingt, praat en heeft een lichtgevend blauw kuifje. De kleur is vrolijk en door de muziek en het praten is het interactief speelgoed. Tygo tijger prikkelt de zintuigen en is goed voor motorische ontwikkeling. Spelen is leren.

Vtech ZoefZoef dieren zijn geschikt voor kindjes van 1 t/m 5 jaar. En verkrijgbaar voor €7,95 per stuk.
Dit bericht is een advertorial.
Categories:

1 opmerking:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!