vrijdag 11 april 2014

Misschien hebben jullie het logo al zien staan aan de rechterkant van mijn site met de tekst: officiële Nûby reporter. Wat houdt dat precies in? Ik ga veel verschillende producten van Nûby aan jullie laten zien dit jaar. Doormiddel van foto's, filmpjes en artikelen ga ik jullie laten zien welke producten Nûby onder ander in haar assortiment heeft.

Deze week een artikel over de Loopylites:

"De Nûby™ Bijtfiguur Loopy Lites" is ontworpen om uw baby zijn/haar hand -en oog coördinatie te stimuleren. De felle lichten en leuke geluiden zullen je baby urenlang plezier geven. De harde en zachte oppervlakken zijn zeer geschikt voor jongere kinderen om op te kauwen. Het lichtgewicht speelgoed maakt het makkelijk voor kleine handjes om vast te houden, klein in formaat maar groot in plezier!"

De Loopylites is een vrolijk speeltje met verschillende kleuren. Hayley noemt hem het ruimtewezen, vanwege het middelste knopje dat op een oog lijkt en het geluidje dat hij maakt.
De kleuren knallen er vanaf. De Loopylites heeft verschillende lichtjes aan de zijkant en Hayden kan friemelen aan de ringetjes die eromheen zitten. Een klein speeltje waar je als kleintje genoeg mee kunt doen: friemelen, kijken, luisteren, bijten, op de grond gooien en mee slaan (zo gaat dat he bij die kleintjes). Hayden is er wel zoet mee en toen hij het knopte ontdekte voor het geluidje was het helemaal feest.

De zintuigen worden volop ontwikkeld. En de Loopylites is makkelijk om vast te houden. Een ideaal speeltje om je kindje even 'bezig te houden' in de kinderstoel.De Loopylites is geschikt voor kindjes vanaf 3 maanden en is online te koop bij o.a. Babyplezier en De babykraam. Dit artikel is tot stand gekomen samen met Nûby.
 
Vind Nûby op Facebook en Pinterest.
Categories:

2 opmerkingen:

  1. Dat ziet er echt vrolijk uit dat speeltje... leuk dat je voor hun producten mag testen.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!