dinsdag 22 april 2014


Hayden dronk precies tot zijn eerste verjaardag uit een flesje met speen. Heerlijk vond hij dat. Lekker water lurken aan zijn spenenflesje met handvaten. Heel schattig natuurlijk, maar ik wist dat het langzaam tijd werd voor een gewone beker met rietje. En stap voor stap moeten we afscheid nemen van alle flessen met tepelvorm.
 
Het was dus ook erg toevallig dat hij precies op zijn eerste verjaardag zijn drinkfles kapot gooide. Hayden gooit van alles op de grond. Dat flesje was wel 100 keer neergesmeten, dus hij zou een keer sneuvelen. Ik had al een nieuw drinkflesje van Nûby voor hem klaarstaan. Een antilekbeker met rietje. Ik wist alleen nog niet of hij daar aan toe zou zijn, vanwege het rietje. Maar het heeft blijkbaar zo moeten zijn, want het gaat ontzettend goed.
 
Over de Nûby antilekbeker:
 
"Uw kleintje vindt de overgang van fles naar beker makkelijker door deze Nuby™ beker. De unieke contourvorm is ontworpen om in hun kleine handjes te passen. Het antilekrietje wordt beschermd tegen besmetting door een uniek ontworpen en makkelijk te gebruiken flip top cover. Deze schuift terug en rust in het deksel van de beker, waardoor het antilekrietje; klaar voor gebruik is. Ideaal voor reizen en korte trips!"
 
 
Ik kook elke avond netjes de flesjes uit van Hayden. Deze fles is ook prima te reinigen, want alle onderdelen kunnen goed uit elkaar worden gehaald. Wat vooral belangrijk is bij de rietjes, die anders kunnen gaan schimmelen van binnen. Van boven kun je de fles dichtmaken met een schuifklepje, zodat hij mee kan zonder te lekken en je kindje de fles zelf ook makkelijk kan openmaken.
 
Wat ook leuk is aan deze beker, is dat hij niet alleen anti-lek, maar ook een meegroeibeker is. Uiteindelijk kun je het bovenste gedeelte weglaten en heeft je kindje de ideale beker om zelfstandig te leren drinken zonder rietje.
 

De Flip It Anti-Lek Rietjesbeker is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is o.a. online te koop bij MamaLoes Babysjop.  

Vind Nûby op Facebook en Pinterest.
Categories:

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!