vrijdag 18 april 2014

 
Wat heb je toch veel nodig voor je kinderen: voeding, luiers, flesjes, speentjes, meubels, kleding, speelgoed en ga zo maar door. Maar ook iets anders heel belangrijks: verzorgingsproducten. Ik gebruik volop producten om de kinderen mee in te smeren. In dit blogje laat ik jullie mijn favoriete baby- en kinderverzorgingsproducten zien.

Loverock

De producten van Loverock zijn speciaal ontwikkeld om de kwetsbare kinderhuid optimaal te beschermen in alle weersomstandigheden. Voor Hayley gebruik ik een gezichtscrème Loverock. Die crème ruikt niet alleen heerlijk natuurlijk, maar beschermd haar huidje tegen de wind, kou en de zon. Een ideaal beschermlaagje voor een dagje school, want daar spelen ze ook veel buiten. De crèmes van Loverock zijn heel natuurlijk en dat ruik je ook. Je hebt van die producten die bijna naar kauwgom ruiken, zo zoet. Daar houd ik echt niet van! Dat ruikt zo chemisch. En Loverock is alles behalve dat. Voor Hayley gebruik ik ook de body lotion en de douchegel. Sinds het gebruik zijn alle pukkeltjes op haar bovenarmen verdwenen. Helemaal super.

 
Sudocrem
 
Ik kwam er pas achter nadat Hayley was geboren hoe geweldig sudocrem is. Mijn verloskundige adviseerde mij Hayley ermee in te smeren als ze droge of schrale billetjes had. Ik had ontzettend veel proefmonsters verzameld, dus we hadden sudocrem genoeg. Inmiddels gebruik ik het al jaren. Voor Hayden hebben we meteen een grote pot aangeschaft. Zonder sudocrem ben ik niet compleet qua verzorging. Het maakt de huid weer zacht en glad. Het ruikt niet super lekker, maar ik ben gewoon gewend aan de geur van sudocrem. En bij elke schrale bil is het een redder in nood.
 
Vaseline
 
Ook een product wat je gewoon hard nodig hebt. Vaseline werkt goed als herstellend vermogen voo de huid. Zo is Hayley ontzettend vaak verkouden sinds ze op school zit. Ze heeft dan niet altijd de gelegenheid haar neus goed te snuiten en dus gaat ze aan haar bovenlip likken. Of ze veegt met haar trui ruw haar neus af. Ze krijgt dan altijd een rode schrale plek tussen haar neus en lippen. Vaseline helpt dan als een wondermiddel. Voordat ze naar bed gaat smeer ik haar rode plekken in en de volgende ochtend wordt ze weer wakker zonder rode plekken.
 
Babybillen zalf van Drs. Leenarts
 
Deze billenzalf mag je lekker dik aanbrengen op de babybillen. Ik gebruik hem sinds kort. Naast de sudocrem wilde ik eens iets anders proberen. De babybillenzalf van Drs. Leenarts moet je gebruiken bij elke luierwissel. Het voorkomt eigenlijk dat je kindje rode billen krijgt. Hayden heeft nu ook heel erg last van doorkomende tanden en daardoor worden zijn billen ontzettend rood en schraal. Dankzij de billenzalf gaat het stukken beter. De crème smeert ook heerlijk uit, beter dan sudocem.
 
 
Toujours billendoekjes van de Lidl
 
Wij doen vaak de boodschappen bij de Lidl. Daar kun je gewoon veel kopen voor een goede prijs. Het maakt het leuk om boodschappen te doen op die manier. We lopen meestal met een bomvolle kar de winkel uit en zijn maar 100 euro lichter. 1 Van onze aankopen zijn dan ze billendoekjes van de Lidl. Ik vind het geweldige doekjes. Ze zijn per pak ongeveer 1 euro en er zitten 80 doekjes in. Ik doe wel 5 dagen met 1 pak terwijl ik de doekjes van andere merken al binnen 2 dagen op zijn. De doekjes zijn goed nat en je hebt er dus niet veel nodig bij het verschonen van een vieze luier. Ze ruiken alleen niet super lekker, maar goed, dat ruikt een vieze luier al helemaal niet!
Ook gebruik ik de doekjes graag om vieze handjes en monden mee schoon te maken. En stiekem veeg ik er ook weleens de tafel mee schoon.
 
Bepanthen baby zalf
 
Bepanthen is een fijn product voor moeder en kind. Als je borstvoeding geeft kun je er je tepelkloven mee verzorgen. En ik heb het bijvoorbeeld gebruikt om de wondjes van mijn waterpokken te laten genezen. Nog steeds smeer ik elke avond de littekens van Hayley in en ik zie de ronde plekken langzaam verdwijnen. Een absoluut wondermiddeltje. Bepanthen helpt ook bij luieruitslag en kleine schrale plekjes.
 
 
 
Wat zijn jouw favoriete producten voor je kleintje(s)?

1 opmerking:

  1. Met stip op 1 bepanthen en sudo, ik kan echt niet zonder. Maar die love rock ga ik eens bekijken. Mijn meisje hier heeft ook zo'n last van pukkeltjes op haar bovenarmpjes....

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!