maandag 7 april 2014

 
Hayden drinkt naast zijn melk eigenlijk alleen water. Ik had geen idee wat ik hem anders kon geven. Een aantal maanden geleden gaven we hem diksap. Misschien ken je het wel. Een soort babylimonade die je aanmaakt met water. Diksap is erg natuurlijk. We gaven het ook aan Hayley toen ze baby was, maar na een tijdje niet meer. Pablo en ik herinnerde ons eerst niet waarom, maar toen we de flesjes van Hayden zagen wisten we het weer. Diksap schimmelt. Al blijft er een klein restje achter, de flesjes krijgen vieze zwarte plekjes van binnen. Bah! De diksap lag wederom in de prullenbak. Dan maar alleen water.

Healthy People heeft nu ook 100% biologische fruitsap voor baby's vanaf 4 maanden. Dat moesten we dan maar eens proberen, want eeuwig water drinken is ook niet de bedoeling. Hayden zou vast wel toe zijn aan drinken met smaak. Er zijn 3 smaken: banaan & fruit, appel en venkelthee & appel. Hier zijn beide kindjes gek op banaan en deze viel dan ook het best in de smaak. Een absolute winnaar dus. Appel is ook erg geliefd en de venkelthee & appel heeft een bijzondere smaak. Geen favoriet al ruikt hij wel erg lekker.

 
Over de sappen:
 
Met deze biologische sappen kan je kindje op een veilige manier nieuwe smaken ontdekken. De sappen zijn geschikt voor baby's vanaf 4 maanden als drankje bij de maaltijd of tussendoor. Het product hoeft niet bereid te worden. En kan na openen 3 dagen bewaard worden in de koelkast. De sappen zijn 100% biologisch, glutenvrij en rijk aan vitamine C.
 
 
Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Healthy People.
Categories:

5 opmerkingen:

 1. waarom niet eeuwig water?
  hoe zit het met de suiker,zit dat er in?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Allicht dat er suiker in zit, het is van fruit gemaakt. ;-) Wel biologisch fruit zo te zien. Misschien eens het proberen waard als ze het hier in de buurtsuper verkopen. Diksap staat ook bol vd suiker. Dat geven we hier wel, 1 bekertje per dag hooguit. Misschien is deze sap van healthy people een goed alternatief.

   Verwijderen
  2. Ja er zitten alleen natuurlijke suikers in geen toegevoegde. Eeuwig water drinken doen we niet. Doe ik zelf ook niet. Een beetje smaak kan geen kwaad toch. Is ook weer goed voor de ontwikkeling van de smaak.

   Verwijderen
 2. Suiker heb je ook nodig hoor in bepaalde mate. Daar worden ze echt niet slechter van. Sommige kinderen worden er druk van. Maar het is niet zo dat je kind ongezond dik of dom wordt van suiker. Eeuwig water vind ik triest.. je kind moet ook kunnen genieten van dingen en smaken leren kennen. Dat eeuwige gezeur altijd over suikers.

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!