maandag 31 maart 2014

Welke kleuter is niet dol op het aandoenlijke biggetje Peppa? Big On Toy Innovation (BOTI) breidt dit voorjaar haar Peppa speelgoedlijn uit met een prachtige Peppa Speeltuin. Peppa is namelijk dol op buitenspelen. Vanaf nu kunnen kleintjes met Peppa en haar vriendjes roetsjen van de glijbaan, dollen op de wip, plonsen in de vijver en schommelen op de schommel. Samen zijn de onderdelen te combineren tot een waar speelparadijs voor urenlang speelplezier.

Vorig jaar ontvingen we voor het eerst een setje van Peppa Big. Deze viel goed in de smaak en Hayley heeft nogsteeds veel plezier van haar schoolsetje. En ook kan Hayden er in de toekomst mee spelen.

Een week geleden werden we verrast door een nieuw pakketje van Peppa Big. Dit keer was het een onderdeel uit de speeltuin, samen met de poppetjes Peppa en haar broertje George. Hartstikke leuk. Hayley ziet zichzelf namelijk een beetje als Peppa en Hayden als George. Allebei een situatie met een grote zus en een klein broertje. Daarom kijkt ze de tekenfilm zo graag, maar ook is het speelgoed daardoor geliefd.

 
Is jouw kindje ook dol op Peppa Big? Meisje of jongen, dat maakt niks uit. Peppa Big is prima universeel speelgoed en geschikt voor kindjes vanaf 3 jaar. Hayden moet dus nog eventjes wachten. Maar Hayley kan weer uren lang spelen met haar favoriete biggetje. Op school en nu ook in de speeltuin.
 
 
Dit bericht is een advertorial.
Categories:

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!