woensdag 5 maart 2014

Lego, wij kunnen er niet genoeg van hebben thuis. Kinderen kunnen er zoveel creativiteit en fantasie in kwijt. Geweldig is dat. En zo is er weer een nieuwe lijn van Lego Duplo uitgekomen om te kunnen spelen met eten van Lego. Wij ontvingen gisteren weer een pakketje van Lego Duplo; de creatieve picknick:

"Het voorjaar en de bijbehorende schoolvakanties zijn dierbare momenten om samen met je kinderen door te brengen. Dit kan door heerlijk te spelen met speelgoed of door samen koekjes en taarten te bakken! LEGO® DUPLO komt met een tweetal nieuwe speelsets die deze activiteiten samenbrengt. De nieuwe LEGO DUPLO Creatieve Picknick geeft kinderen plezier in het verzinnen van hun eigen favoriete snacks. 

Kinderen kunnen op hun eigen manier aan de slag met het creëren van kleurrijke gerechten en desserts. De nieuwe speelsets van LEGO DUPLO zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen tussen de 1,5 en 5 jaar."

De set bestaat uit 36 lego onderdelen waarmee je diverse lekkernijen kunt bouwen, zoals torenhoge hamburgers belegd met kaas en worst. Of een pak chocolade melk en een grote fles ketchup. Ook zitten er verschillende soorten fruit bij die je kunt maken, zoals een tros druiven of een peer.

De picknickset bevat alle ingrediënten voor een geslaagde picknick. En uiteraard kun je alle kleurige bouwwerken serveren op de deksel dat kan worden gebruikt als dienblad. Voor Hayden, maar natuurlijk ook voor Hayley, een ontzettend leuke set voor weer uren speel plezier.

 
 
"LEGO DUPLO Creatieve Picknick

 Kinderen kunnen hun eigen traktaties creëren met de LEGO DUPLO Creatieve Picknick set! Uren speelplezier met het combineren van de kleurige brood- vlees- en sla-elementen. Inclusief een ketchup-steen, een melkpak-steen en allerlei andere elementen om prachtige sandwiches mee te maken. De deksel van de doos kan als dienblad worden gebruikt en bij de set zitten recepten voor sandwiches. De adviesprijs voor LEGO DUPLO Creatieve Picknick (10566) is €29,99."
 
 
 
Dit bericht is een advertorial.
Categories:

3 opmerkingen:

  1. Leuke set, ik heb toevallig ook een dergelijke duplo set gezien, maar dan wat uitgebreider waarmee kinderen hun eigen restaurant kunnen spelen met echte duplo menukaarten zie http://www.kinderspel.net/nl/duplo-cafe.html . Wel wat duurder maar ook weer erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!