zaterdag 1 februari 2014

Ja dat breien met de breiring bevalt wel. Ik zag op instagram dat ik zelfs een volgster had aangestoken ermee en zij had ook al haar eerste muts gemaakt. Super leuk. Het is ook zo makkelijk. Maar ik moet natuurlijk weer moeilijk proberen te doen en een rokje maken. Het blauwe rokje was een beetje te groot en niet helemaal goed gelukt. Ook het elastiek leek niet de ideale uitkomst.

Van de week ben ik begonnen met een zwart setje. Ze heeft zwarte nike's en dat leek me dan zo leuk staan erbij. En het gaat zo lekker snel, dus inderdaad, het is alweer klaar. Een zwart rokje, een muts en een gedraaide col.

Het rokje is gewoon zo gemaakt dat je de bovenkant kunt aantrekken. Maar na 2 rokjes maken, merk ik dat het niet zo Hayley haar ding is die wollen rokjes. Ze trekt het aan, gaat er blij mee op de foto en dan moet het weer uit. Alsof ze het aantrekt om mij een plezier te doen en dat hoeft niet. Ik maak het voor haar en als ze het liever niet aan wilt, dan hoeft dat niet. Misschien kan ze er niet prettig in bewegen of kriebelt het een beetje.

Ach het geeft niet. Ik houd het nu dan echt gewoon alleen bij mutsen en sjaals. Die bevallen wel goed. Die rokjes waren een mooie bezigheidstherapie. En als ze 1 van de rokjes dan toch echt een keer aan wilt dan liggen ze in ieder geval in de kast.

 
Toch is het best wel schattig geworden. Ik weet nu in ieder geval hoe ik het kan maken, mocht ze in de toekomst toch heel graag een rokje erbij willen. Maar nu ga ik eerst weer aan de slag voor Hayden, hij krijgt een setje met muts en gedraaide col. En daarna moet ik maar eens aan de slag voor mij en Pablo. Maar dingen maken voor de kindjes is gewoon zo leuk :).
 

Categories: ,

2 opmerkingen:

  1. Leuk ik kwam net mijn set ook weer tegen, ga vanavond maar weer even bezig denk ik:)

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!