donderdag 27 juni 2013

 
Ik verbaas mij soms hoe erg Hayley kan op gaan in het spelen. Ze heeft volop fantasie. Haar poppetjes maken de mooiste avonturen mee en ze kan dan ook uren in haar kamertje spelen met haar speelgoed. Ze speelt het allerliefste met haar LEGO. Ze is altijd spelenderwijs aan het bouwen. De gelukkige Hayley mocht dan ook een pakket LEGO testen en reviewen!

Deze week kregen wij een pakket van LEGO DUPLO om te testen. Het is de allernieuwste lijn: Jake en de nooitgedachtland piraten‏. Misschien ken je ze wel van de tekenfilm! Jake en zijn vrienden Izzy, Cubby en papegaai Skully wonen in Nooitgedachtland. Ze vormen samen de club "De Nooitgedachtland Piraten". In elke aflevering beleven ze twee avonturen waarin de kinderen mee kunnen leven. Meestal moeten ze iets terughalen dat kapitein Haak en zijn knecht Vetje gestolen hebben.
 
 

Het grote pakket dat wij binnen kregen, was het piratenschip. Je kunt spelen met de hoofdrolspeler Jake, zijn papegaai Skully en de gemene Kapitein Haak. Het schip heeft een kanon met 2 'kogels'. Zodra je op het rode knopje drukt, schiet hij met volle vaart weg! Dat zorgt voor heel wat lol wat betreft Hayley, ze kon niet stoppen met schieten. Op de foto hieronder zie je de blauwe kanonskogel wegvliegen!

 
 En wie denkt dat piraten LEGO alleen geschikt is voor jongens, heeft het helemaal mis! Piraten zijn ook voor meiden. Wat is er nou spannender dan kanonnen afschieten, graven naar schatten en vechten met de gemene kapitein Haak? Hayley kan zich weer verdiepen in nieuwe avonturen.

In dit filmpje demonstreert Hayley het piratenschip:

 

Categories:

12 opmerkingen:

 1. Wat schattig hoe ze vol overgave dat filmpje doet!
  Leuk ding wel, gaan we onthouden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat schattig... Lego blijft leuk ;)
  Mijn nichtjes zijn ook dol op lego, en blijft altijd leuk om mee te doen.
  Leuk dat Hayley het mocht testen, ze weet het goed te vertellen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeker leuk! Ze is erg blij met het nieuwe speelgoed!

   Verwijderen
 3. Wat onzettend leuk zeg!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Superleuk!! Hier is Peuter ook helemaal gek van LEGO :-D Dat schip gaat op de verlanglijst voor zijn verjaardag in oktober. Wat kost het eigenlijk??

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Op mijn presskit blaadje stond 55 EUR

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh ziet er erg leuk uit. Die had ik vroeger ook wel willen hebben

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik wil hem ook graag voor onze zoon maar helaas vind ik het nog wel prijzig 55 euro voor een paar blokjes duplo en het schip

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Voor leuke aanbiedingen op het speelgoed gebied kijk eens op http://www.kinderspel.net/educatief-speelgoed. Het is zo belangrijk dat kindjes veilig en genoeg kunnen spelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Owwwww, wat een schatje is Hayley. Leuk om te zien in het filmpje hoe ze op gaat in het spelen met de Duplo Piratenboot. Meisjes houden ook van stoer speelgoed, haha! Of is Hayley toch meer een meisjes-meisje?

  www.onlinekinderspeelgoed.com

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!