donderdag 20 juni 2013

 
Omdat Hayden 4 weken te vroeg is geboren, hebben we de babykamer nooit helemaal af kunnen maken. Maar dat was geen probleem. Hayden slaapt de eerste maanden toch bij ons op de kamer. Als hij ongeveer 3 maandjes oud is, verhuizen we zijn bedje naar zijn eigen kamer.
 
Intussen ben ik weer druk bezig met zijn kamertje. Ik heb de rode gordijnen weg gedaan. Die had ik gekocht, maar toen ze eenmaal hingen vond ik ze vreselijk. Er komen witte gordijntjes. Ook heb ik door het ruilen via Facebook verschillende spulletjes van Woezel en Pip verzameld.

Gelukkig is Hayden gek op Woezel. Hij heeft een klein knuffeldoekje waar hij telkens om moet glimlachen. En als ik een grote knuffel bij hem in de box leg, blijft hij ernaar staren. Ik besloot dan op zijn kamer een Woezeltje te schilderen. Dat durfde ik eerst niet, want ik was gewoon bang dat het niet zou lukken en dat ik dan de mooi wit geschilderde muur zou verpesten.

Toch ben ik het gaan doen en dit is het resultaat! Hij is best goed gelukt! Hayley vindt dat er ook een Pip bij moet komen, maar nee, het blijft bij deze Woezel.


Categories:

5 opmerkingen:

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!