maandag 10 juni 2013

In mijn blog: Ask me anything, mogen jullie vragen stellen. Hij staat ook permanent op mijn homepage zodat de vragen blijven komen. Ik vind het leuk om te lezen wat jullie graag over mij willen weten. Zo doe ik meteen ideeën op voor nieuwe blogs en weet ik ook een beetje wat jullie graag lezen!

Een aantal vragen heb ik beantwoord in een lange blog, zoals over de balletcademie, Valentino en mijn modellenwerk. In deze blog zal ik een aantal vragen beantwoorden, maar dan met een kort antwoord ;).

Wat voor niveau heb je gedaan op de middelbare school? En wat voor studie?

Ik heb HAVO gedaan. En ben door mijn pfeiffer in de derde blijven zitten. Ik heb dus uiteindelijk 6 jaar HAVO gedaan, maar ben met slag en wimpel geslaagd! Na mijn HAVO ben ik naar de Hoge School van Amsterdam gegaan, daar volgde ik de studie Media en Informatie Management. Ik was toen 18/19 jaar en nog geen typisch studentje. Ik had er helemaal geen zin in en ging dan ook bijna nooit naar school. Ik ben toen na een aantal maanden gestopt en ben 1,5 jaar gaan werken. Daarna ben ik Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs gaan studeren bij InHolland. Dat ging erg goed, ik haalde goede cijfers en was een ijverige student. Maar na 2 jaar stopte ik vanwege mijn zwangerschap van Hayley. Ik heb mijn propedeuse wel gehaald.


Wat voor type ben/was je?

Moeilijke vraag. Er zijn zoveel verschillende types! Maar als ik even zo snel nadenk, ben ik een rustig type. Ik ben iemand die altijd maar rekening houdt met de gevoelens van anderen en schuif mezelf daardoor vaak aan de kant. Ik ben volgens mij best een lief mens, maar veel mensen denken bij de eerste ontmoeting dat ik bitchy ben. Maar dat ben ik totaaaaal niet, alleen als je erom vraagt ;).

Waar ben je opgegroeid en in wat voor gezin?

Ik ben geboren in Amsterdam. Mijn hele familie bestaat ook uit Amsterdammers. Op mijn derde zijn we verhuisd naar het toen nog zeer bloeiende Almere. Mijn ouders zijn nog steeds gelukkig getrouwd en ik heb een 3 jaar oudere zus.

Heb je hobby's?

Ja bloggen! Bloggen is absoluut een hobby en daarnaast ben ik dol op foto's maken.

Heb je veel vriendinnen of ben je liever zonder?

Ik heb een aantal hele lieve vriendinnen. Heel veel heb ik niet en hoef ik ook niet. In het verleden ben ik zoveel teleurgesteld. Ik heb altijd voor alles en iedereen klaargestaan en daar werd weleens misbruik van gemaakt. Ik gaf veel en kreeg er weinig voor terug. Ik heb liever een paar héle goede vriendinnen, dan een hoop waar ik toch niks aan heb.

Hoe zie je je toekomst?

Gelukkig en gezond. Gewoon zoals het nu is, maar dan worden we allemaal steeds ouder. Al hoop ik niet meer in Almere te wonen in de toekomst. Misschien wonen we dan wel in het buitenland of anders een andere stad elders in Nederland. Maar Almere is als een soort lijm, op een 1 of andere manier blijf je er gewoon plakken. We zullen zien wat de toekomst brengt!

Hoe redden jullie het financieel gezien op 1 salaris?

Mijn man werkt heel hard. Hij werkt 6 dagen in de week en daarnaast is onze organisatie een franchise onderneming. Mijn man heeft dus een salaris en inkomsten van franchisers. Dat maakt het voor ons mogelijk om van 1 'salaris' te leven. Maar de inflatie is bagger en de kosten stijgen heel erg. Ik wil binnenkort dan ook aan het werk. Met 2 kinderen is het leven een stuk duurder geworden en om leuk te blijven leven is een tweede salaris nu wel welkom!

Wat vind je het mooiste aan moederschap en zijn er ook mindere puntjes?

Het mooiste vind ik toch wel dat kinderen je eigen creatie zijn. Daarom vindt iedere ouder denk ik ook zijn eigen kinderen het beste/leukste/mooiste. En dat maakt het ook dat je zo trots bent als ouder, je bent trots op je kind, maar dan indirect ook op jezelf. Wat ik ook heel fijn vind, zijn de spontane knuffels en kusjes. En de mindere puntjes? Ach die zijn er niet, naast te weinig slaap dan ;)

Hoe had Hayden geheten als hij een meisje was geweest en hoe zijn jullie op de namen gekomen?

Toen ik net zwanger was van Hayley, bedachten we de naam Hayden voor ons kindje. Hayden is een unisex naam en kan dus voor een jongen of een meisje. Ons kindje zou Hayden heten, ongeacht of het een jongen of meisje zou zijn. Maar toen we de naam Hayley tegenkwamen in de aftiteling van een film, leek mij dat wel een mooiere naam voor een meisje. We kregen toen een meisje en ze zou de naam Hayley krijgen. De naam Hayden ging dan 'de kast in' voor als we ooit een jongen zouden krijgen.

De tweede naam van Hayley is Angelina. Ze is vernoemd naar Angelina Jolie, dat vind ik een super mooie vrouw! Ook wilden we graag een Italiaanse naam, en Angelina betekend kleine engel in het Italiaans.

Toen we wisten dat we bij de tweede zwangerschap een jongen zouden krijgen, hadden we zijn naam al klaar liggen. Alleen moesten we nog een tweede naam verzinnen. Deze keer mocht Pablo kiezen en hij koos voor Emilio. Ik wilde Hayden als tweede naam Lorenso geven, maar Pablo mocht kiezen. Deze keer wilde we een Spaanse naam als tweede naam, vanwege de naam van Pablo en zijn verdere afkomst.

Hoe Hayden had geheten als hij een meisje was? Ja, dat blijft een geheimpje. Je weet nooit wat de toekomst brengt, die naam gaat dus ook 'de kast in'.
Categories:

5 opmerkingen:

  1. Erg leuk om je antwoorden te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om te lezen :-D Goed om de meisjesnaam in 'de kast' te leggen! Hebben wij ook gedaan met onze meisjesnaam voor zoonlief. Je weet immers nooit.... ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!