maandag 12 november 2012

Gisteren was het feest. Op de datum van 10-11-'12 werd ze 3 jaar. Op haar verjaardag staat Hayley thuis echt in het zonnetje. We hadden een prachtige feestjurk voor haar gekocht en ze wilde persé een kroontje op.

In de ochtend werd ze nogal chagrijnig wakker. Ze had slecht geslapen vanwege een snotneus. Maar toen ik eenmaal vertelde dat ze die dag jarig was, wilde ze toch wel graag naar beneden. 
Beneden was alles volop versierd met ballonnen en slingers en op haar tafel lagen 3 pakjes klaar. Eindelijk kreeg ze haar My Little Pony kasteel waar ze al maanden om smeekte en de grote pony Prinses Celestia. Ook had ik een My Little Pony pakket gemaakt met allerlei spullen van My Little Pony erin. 
Hayley reageerde ontzettend blij en trots, precies zoals je op zo'n moment hoopt. Prinses Celestia zit sinds dat moment vastgeplakt aan haar hand. 


In de middag vierden we haar verjaardag met familie en beste vrienden. Een bescheiden feestje dit jaar. Gezien de heftige tijd die we achter de rug hebben wilden we het feestje graag intiem houden. 
Hayley werd lekker verwend en we aten van een heerlijke My Little Pony taart.


Het feestje duurde tot 17:00 uur en daarna zijn we met z'n drietjes naar Grieks restaurant Rhodos gegaan. Een plek waar we graag een hapje eten. Hayley was moe van haar feestje en dus hielden we het alleen bij een hoofdgerecht. Wij aten gezellig en Hayley lag tegen mij aan met een jas over zich heen filmpjes te kijken op de telefoon.

Ze kreeg van het restaurant nog een ijsje met vuurwerk en er werd hard 'lang zal ze leven' gedraaid. Gezien de moeheid was ze een beetje beduusd, maar ze vond het prachtig.

Eenmaal thuis legden we haar in ons bed en kropen bij haar. We dachten aan de dag dat ze 3 jaar geleden werd geboren. De mooiste dag van ons leven, was de dag dat we haar mee naar huis namen.
"Vandaag ben ik jarig he?" vroeg ze nog even als bevestiging. Ze wilde maar niet dat de dag zou eindigen. Maar door Pablo's strelende hand over haar gezichtje, viel ze toch in slaap. 
We bleven even bij haar en staarden naar het meisje waar wij zielsveel van houden en die ons iedere dag zo gelukkig maakt.

Gefeliciteerd lieve Hayley! Volgend jaar is je broertje of zusje erbij om jouw 4e verjaardag te vieren!Categories:

8 opmerkingen:

 1. Aaaah lief, ik ben ontroerd. Nog van harte gefeliciteerd. Ze ziet er uit als een echt prinsesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke verjaardag heeft ze gehad! Wat heb je dat prachtig geschreven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bijzonder hé dat kind dat je moeder maakt, dat je leven zoveel rijker, zoveel mooier maakt! Gefeliciteerd aan jullie allemaal en hoe liefdevol jij het omschrijft ook, dat is trouwens het mooiste cadeau dat je haar kan geven; liefhebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alsnog van harte gefeliciteerd en mooie woorden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie verjaardag voor Hayley!!Een zeer gelukkig kinderhartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk geschreven deze blog, wat heeft ze een mooie verjaardag gehad. En zo lekker verwend.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi stukje!
  Nog gefeliciteerd met Hayley!

  BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!