maandag 10 september 2012

Al een tijdje irriteerde wij ons aan de enorm grote salontafel en de open televisie kast. Op de grote salontafel stonden overdag niet meer dan 2 glazen drinken en omdat de televisiekast open is, zag je alle snoeren en stof liggen. Het was geen gezicht.

2 Jaar geleden ongeveer begon onze zoektocht naar een nieuwe televisiekast. We zijn nooit uitgebreid op zoek gegaan, als we ooit iets tegen zouden komen wilden wij het meenemen. En dat perfecte kastje kwamen we steeds maar niet tegen.

Gisteren hadden we wel zin om de woonkamer eens goed onder handen te nemen. De bank moest nodig worden schoongemaakt en we wilden dolgraag nieuwe tafels. Dus we moesten maar eens echt goed op zoek gaan.

Eerst reden we richting Doemere, maar dat was natuurlijk dicht. Dan maar richting de Ikea. Gelukkig was het door het warme weer niet zo heel erg druk. We hebben na het genot van Zweede balletjes een nieuwe televisiekast gevonden en 2 nieuwe tafeltjes. Allemaal wit en hoogglans.

Eenmaal thuis heeft Pablo de bank buiten helemaal schoongemaakt en ik heb het (lege) huis gedweild. Daarna heeft Pablo de kasten en tafels in elkaar gezet en ik de nieuwe kussenslopen om de kussens heen gedaan. Het resultaat is strak en fris. Tevens is er nu veel meer ruimte, aangezien de lompe salontafel niet meer in de weg staat. Ook kijken we niet meer tegen de vele snoeren aan.

Ik ben tevreden, het was een geslaagde make-over.9 opmerkingen:

  1. Het ziet er erg knus uit, een gezellig interieur!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit. En top detail: Tino op het kussentje haha

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super zeg dat jullie toch nog een salontafel en tv kast hebben kunnen vinden. Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!