zondag 6 mei 2012

Vandaag hebben we de hele middag in de tuin gewerkt. Het mooie weer is (hopelijk) onderweg en er moest nog een hoop worden gedaan. Zo lag er midden in de tuin een grote zandvlakte waar nodig gras moest worden gelegd. Een aantal weken later dan gepland, hebben we dan vandaag het gras erin gelegd.

Het gras lag er zo in en eindelijk ziet de tuin er goed uit.
Hayley heeft haar vader goed meegeholpen met het uitrollen van de gras matten. Het was namelijk een eitje om alles erin te leggen. Maar wat werd ze er vies van!
Vieze broeken met gras vlekken en zwarte handen horen gewoon bij het spelen in de tuin. Hayley genoot ervan en ach die broeken worden wel weer schoon in de was!

We hebben een heerlijke middag gehad, want het zonnetje brak ook nog door. Zie hieronder een aantal foto's van vandaag. Zelfs Valentino ging uitgebreid liggen in het gras.


Na het leggen van de gras matten zijn we naar het tuincentrum gegaan om nog wat bloemetjes te halen, windmolens en een tuinslang.

We zijn ontzettend blij met het resultaat. De komende tijd zullen we de tuin nog aanvullen met planten en andere details. Maar voor nu zijn we klaar. Misschien nog een mooie loungeset en een speelhuisje deze zomer. We zien wel, ook zonder die spulletjes kunnen we van ons tuintje gaan genieten.

Kijk maar eens, ziet er goed uit toch? Kom maar op met de zomer! Ons eerste tuintje is eindelijk een feit!Categories: , , ,

2 opmerkingen:

  1. ziet er goed uit! binnenkort lekker zonnen in het gras of een potje voetballen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. lijkt me een goed plan. volgende zomer lekker spelen in de tuin met onze kindjes :)

      Verwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!