donderdag 31 mei 2012

Wat een heerlijke zonnige dagen hebben we achter de rug. Helaas waait het vandaag en er is geen straaltje zon te bekennen. Jammer, want we hadden het liefst de rest van de week staan barbecueën in de tuin. Pablo heeft namelijk deze week een weekje vakantie. Heerlijk! Hij werkt al 1,5 jaar zo ontzettend veel, dat hij er echt even aan toe was. Met een eigen zaak is vakantie nemen gewoon onmogelijk, vooral voor Pablo, hij is een diehard zakenman. Daar heb ik veel respect voor.

Maar deze week is hij even omgetoverd in een ontspannen vader en echtgenoot die geniet van zijn vrije weekje. Zo hebben we het weekend voor het eerst staan barbecueën in de tuin. Het was ook voor het eerst dat we dit deden als gezinnetje in onze gloednieuwe tuin. Ik besefte dat tijdens het eten en rende meteen naar binnen om mijn camera te pakken. Tja, ik leg nou eenmaal alles vast.

De afgelopen 2 dagen hebben we vooral veel geklust in de tuin. De achtertuin moest nog worden afgemaakt en de voortuin moest nog helemaal worden gedaan. Er ontbrak in de achtertuin nog een stuk gras en aan één kant wilden we graag grind hebben. Toen we aan het rondneuzen waren in de Randzijn, kwamen we een mooie aanbieding tegen. Eenmaal thuis hebben we worteldoek geplaatst en het grind gestrooid (of gelegd, hoe zeg je dat?). Het ziet er 100 keer beter uit. Geen onkruid meer en geen hond meer die diepe kuilen zit te graven.

Zie hier het resultaat:


Gisteren heeft Pablo dan de voortuin afgemaakt. Bij de vriend van mijn zus heeft hij ervaring opgedaan in het leggen van straten dus dat kleine voortuintje kon hij prima zelf. We hebben van te voren niet echt bedacht hoe we het wilden hebben. Dus Pablo is gewoon aan de slag gegaan en heeft er iets moois van gemaakt. Ook weer met grind, dat vinden we mooi en strak. Alleen nu in dezelfde kleur als de stenen van ons huis, dat staat echt super. We zijn er heel blij mee en ik ben dan ook trots op Pablo dat hij het zo snel en netjes heeft gemaakt.

Hier het resultaat:


Ziet er netjes uit toch?
Vandaag dan maar even genieten van een dagje rust. De afgelopen dagen zijn we druk genoeg geweest. En hopelijk wordt het snel weer zonnig.
Categories: , , ,

3 opmerkingen:

  1. Ziet er zeker goed uit! Geniet er lekker van en van jullie welverdiende quality time!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi geworden zeg! Dat grind voor staat echt super met de stenen van het huis. X

    BeantwoordenVerwijderen

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!