dinsdag 17 oktober 2017


Dit jaar bezoeken we voor de vierde keer Lego World. Voor de 17e keer is Lego World in de Jaarbeurs in Utrecht. En o wat is dat gaaf! Van 18 t/m 24 oktober kun je Lego World bezoeken en dus is dit het perfecte uitje voor in de herfstvakantie. De toegangsprijs van dit grootse Lego evenement is 19,50 p.p. en kinderen onder de 2 jaar zijn gratis.

Hét perfecte herfstvakantie-uitje

Lego World is echt hét herfstvakantie uitje wat mij betreft. Mijn kinderen vinden dit het evenement van het jaar. Hier kunnen ze gewoon een jaar lang naar uitkijken. Wij hebben eigenlijk niet eens genoeg aan 1 dag. Op Lego World willen we liever een heel weekend rondlopen. En ja het is een druk evenement, maar het is zo ontzettend groot en er is zoveel te beleven dat je nergens hoeft te dringen. Ook dit jaar hebben we er weer super veel zin in en natuurlijk krijgen jullie een uitgebreid verslag. De foto's in dit artikel zijn van Lego World 2016.

Wil je ook graag Lego World bezoeken? Ga voor de kaartverkoop en meer informatie naar de site van Lego World.

Lego Wold 2017

Er vinden dit jaar weer een heleboel bijzondere activiteiten plaats tijdens LEGO World! Het spelen met LEGO stenen zal spannender worden dan ooit waardoor zowel jong als oud hiervan kan genieten. Zo kunnen de echte waaghalzen, de LEGO Star Wars mega tank van wel 12 meter lang gaan bewonderen en de autofanaten kunnen kijken naar de presenatie van de LEGO McLaren racecar.

Vervolgens kunnen de LEGO Friends meiden zich wanen in winterse sferen en zo van de ijsberg naar beneden glijden! Één van LEGO’s laatste ontwerpen, is de dromentroon waar nog meer spannende dingen rond gaan gebeuren. Ben je meer fan van geprogrammeerde robots of een douche van LEGO steentjes? Maak je dan geen zorgen, want ook die zijn aanwezig dit jaar.

Voor diegenen die liever het heft in eigen handen nemen, kan er zelfs meegebouwd worden aan een gigantische politie truck van 2,5 meter hoog. Wat je ook niet mag missen, is de levensgrote Draak waar stoom uit zijn neus komt en die een indrukwekkend geluid maakt. Tenslotte kunnen de bezoekers van LEGO World hun minifigurenomruilen in de ruilhoek en er kan ook een LEGO Batman film in de bioscoop bekeken worden.

LEGO FUNFACTS:
 
Wist je dat er ruim 23 vrachtwagens richting LEGO World rijden die samen meer dan 14 ton aan LEGO steentjes vervoeren?
Wist je dat er meer dan 5.000 LEGO bouwwerken per dag worden gebouwd tijdens dit evenement? Wist je dat er aan het einde van zo'n dag meer dan 100 mensen nodig zijn om alle bouwwerken weer af te breken?
Wist je dat er meer dan 40 miljard LEGO minifiguren zijn ontworpen wat hen de grootste populatie van de wereld maakt?
Wist je dat je met 40 miljard LEGO stenen op elkaar gestapeld kunt lopen naar de maan?
Wist je dat je met LEGO alles kunt maken? Zo kunnen zes 8-nops LEGO stenen worden samengevoegd op 915.103.765 verschillende manieren!

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!