vrijdag 7 april 2017


Inmiddels wonen we al 6 jaar in onze huidige woning. Hoewel we van plan zijn om hier nog maar een aantal jaren te wonen, zijn we altijd wel bezig met de inrichting, het onderhoud en de aankleding van het huis. Het afgelopen jaar waren we er niet heel intensief mee bezig vanwege de drukte op het werk en in het vinden van onze draai in alle hectiek. Maar langzaamaan beginnen we weer een beetje tijd te krijgen. Straks al helemaal wanneer Hayden fulltime naar school gaat (nog 1,5 week! Jeej!)

We zijn voor nu begonnen met het opknappen van de woonkamer, de keuken en de tuin. Voor de keuken hadden we een nieuwe koelkast nodig. Het was onze eerste koelkast en hij was dus al ruim 9 jaar oud. Zo'n koelkast gaat nou eenmaal niet voor altijd mee en we hielden er al rekening mee dat het ieder moment afgelopen kon zijn. Dit jaar was een nieuwe koelkast prioriteit. Daarnaast had de koelkast een nogal 'ouderwets' uiterlijk. Een nieuwe koelkast was ook welkom voor een wat frissere en modernere look in de keuken.

Mijn man en ik zijn gaan zoeken op de website van CoolBlue voor een nieuwe koelkast. Het moest een koelkast worden met zoveel mogelijk opbergruimte binnenin, een rvs uiterlijk en een moderne look. Ook vinden wij het belangrijk dat apparatuur energiezuinig is. Met deze voorwaarden zijn we gaan zoeken op site en al snel vonden we een koel- vries combinatie van Samsung t.w.v.  €499,- in de aanbieding voor €449,-. De koelkast heeft een energieklasse A++ en heeft een No Frost zodat je de koelkast niet meer hoeft te ontdooien. Onze oude koelkast moest eens in de zoveel tijd ontdooit worden, want deze had last van veel ijsvorming. No Frost klonk dus ideaal.

We besloten de koelkast te bestellen via CoolBlue en al snel hadden we hem in huis. Hij werd geleverd door 2 medewerkers van CoolBlue. De bezorgservice van CoolBlue is helemaal gratis. En ze bezorgen zelfs tot de 4e verdieping als je geen lift hebt.

De koelkast werd aangesloten en was de meteen klaar voor gebruik. Je kunt er voor kiezen om je oude apparatuur mee te geven. Wij hebben daar niet voor gekozen. Onze oude staat op het moment in de schuur. Maar het is wel een handige service van CoolBlue voor als je niet zelf met je oude apparatuur wilt sjouwen.

Wij zijn hartstikke blij met onze nieuwe en moderne koelkast. Ik vind zelf de ruimtelijke indeling met de diversiteit aan lades en plankjes heel erg fijn. Wat ook erg handig is, is de piep die je te horen krijgt als de deur van de koelkast te lang open staat. Daarnaast maakt de koelkast weinig tot geen geluid, waar we erg blij mee zij aangezien onze keuken pal naast het zitgedeelte is vanwege de onlogische indeling van ons huis. Al met al zijn we ontzettend tevreden over de koelkast en de levering van Cool Blue.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op de website van CoolBlue. CoolBlue bezorgt ook je wasmachines, wasdrogers, en vaatwassers gratis bij je thuis.

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!