maandag 6 maart 2017

De tweede dag gingen we naar Plopsa Indoor Coevorden. Het binnenspeelparadijs ligt vlak naast het park. We hoefden dus alleen maar met de auto naar de ingang van het vakantiepark te rijden en een klein stukje te lopen. De kinderen keken heel erg uit naar dit dagje weg, dus hadden we er heel veel zin in.

Het was voor ons de eerste keer in Plopsa Indoor. En we hebben een hartstikke leuke middag gehad. We hadden er alleen wat meer tijd voor uitgetrokken dan nodig, want het speelpark is eigenlijk best klein. Voor de kinderen groot genoeg, maar naar een paar uurtjes hadden we alles gehad.

Het leukste vonden de kinderen de schommelboot, de achtbaan en de bootjes. We sloten de middag in Plopsa Indoor af met de show van Bumba. Dat was wel heel erg schattig!

In de avond aten we bij Fuego. Dat is een restaurant in de Dôme van Center Parcs. Het restaurant heeft het thema van een vuurtempel. Voor mij is het een bekend concept, want ik sta bij mij op het park ook weleens in het restaurant.

De kinderen waren heel moe van het middagje spelen bij Plopsa, maar toch hebben we even lekker uitgebreid kunnen eten.

De zondag gingen we dan eindelijk naar het subtropisch zwemparadijs. Vanuit ons vakantiehuisje hoefden we alleen maar een kleine winterse wandeling te maken naar de Dôme, want daar is ook de ingang van het zwembad. En om ook foto's en videos in het zwembad te kunnen maken mochten een review exemplaar van Nikon meenemen op vakantie. Binnenkort meer over deze camera op mijn blog!

Het zwemmen in het zwembad was in ieder geval heerlijk! Hayden is echt een waterrat en ook had Hayley het naar haar zin. Ze zit momenteel al 2,5 jaar op zwemles en ze kan echt hartstikke goed zwemmen. We hebben een aantal weken geleden al stennis gemaakt op zwemles waarom ze nou nog steeds niet mag afzwemmen. Het lijkt alleen maar om geld te gaan af en toe. Het heeft zin gehad, want ze zit nu in de afzwemklas gelukkig.

Het zwembad is aardig groot. Er is een groot golvenbad, een diep bad met stroomversnelling, 2 verschillende gedeeltes voor de kleintjes om te spelen, een bubbelbad, wildwaterbaan en diverse glijbanen. De wildwaterbaan zag er niet zo heftig uit dus we besloten er vanaf te gaan met de kids.
Helaas was het einde toch vrij intens en moest ik Hayley snel bovenwater trekken. Gelukkig hadden ze hun reddingsvestjes aan. Ze waren een beetje geschrokken maar we hebben er daarna wel hard om kunnen lachen. En Hayden is vrij avontuurlijk dus hij wilde wel stiekem nog een keertje!

Na ongeveer 4 uur zwemmen kwamen we helemaal gerimpeld uit het zwembad. Het was zo leuk!

Bekijk hier de videos van Plopsa Indoor en van het zwemmen. Doe een duimpje omhoog en vergeet je niet te ABONNEREN op BROER EN ZUS TV!

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!