zaterdag 24 december 2016

Gisteravond mochten we weer naar de spectaculaire show van Disney On Ice. Stiekem keken we er al een jaar naar uit. Vorig jaar waren we er ook en het was toen zo ontzettend leuk. We hadden wel weer zin in een avondje Disney magie. En dit jaar mocht Hayden ook voor het eerst mee. Hij had geen idee wat hem stond te wachten. Maar ik wist zeker dat hij het fantastisch zou vinden. Want welk kind houdt er nou niet van Disney?

Rond 16:30 uur vertrokken we van huis. De show begon om 19:00 uur en we wilden van te voren nog wat eten bij de McDonalds op het station in Utrecht. En daar is het altijd mega druk, dus op tijd de deur uitgaan was wel een dingetje. Gelukkig lukte alles binnen de tijd en hoefden we ons niet te haasten.

De kinderen aten lekker een Happy Meal en we bewonderde de speciale kerstboom op het station in Utrecht. Hier kon je een wens achterlaten voor een speciaal persoon. De kerstboom hing vol met Disneyknuffels en kerstballen. En ook was hij behoorlijk hoog. Het zag er in ieder geval super mooi en magisch uit. De kinderen konden er naar blijven kijken.

Na het bewonderen liepen we richting de Jaarbeurs samen met zo'n paar honderd andere mensen en blije kinderen verkleed in Elsa jurken.

Toen we naar binnen gingen, liepen we nog even een rondje om te kijken bij alle verschillende kraampjes. Het rook er naar verse warme popcorn en overal zag je gekleurde lichtjes en Disney poppen, ballonnen en ander Disney spul. En dat allemaal voor ook een Disney prijsje.

Daarna zochten we onze plaatsen op. We zaten echt ontzettend goed. Op de 13e rij en dan ook nog heel handig aan het gangpad. We hoefden dus niet langs de menigte als iemand tussendoor even moest plassen. En de kinderen konden vanaf deze afstand de show hartstikke goed zien. Dat was echt top.

De show werd 'gepresenteerd' door Mickey, Minnie, Donald en Goofy. Zij waren op zoek naar inspiratie voor een verhaal. Daarom kwamen er in deze show meer Disney verhalen voorbij dan we hadden gezien in de vorige 2 shows. Zo was ook Finding Nemo te zien.


In de eerste helft van de show kwamen de meeste Disney verhalen voorbij, waaronder Pinokkio, Belle en het Beest, Alladin en Frozen. Ook was er een act waarin bijna alle Disney prinsessen met hun prins schaatsten en dansten over het ijs. Ik vond vooral het deel van Belle en het Beest heel mooi en ook werd het verhaal van Frozen weer uitgebreid verteld. Helaas weer zonder rendier, maar gelukkig wel met de o zo leuke Olaf en de prachtige Elsa.In de tweede helft van de show kwamen onder andere de Leeuwenkoning en Mulan voorbij schaatsen. De gehele show was dus goed gevuld met ontzettend veel Disney figuren. En dat maakte het deze keer ook extra leuk. Er waren niet alleen maar prinsessen. Maar ook de stoere Nemo van Finding Nemo, de soldaatjes van Toys Story en de grappige geest van Alladin. Disney On Ice is voor iedereen!

Wij hebben in ieder geval genoten van de show. Hayden al helemaal. Omdat hij niet wist wat hij kon verwachten. Hij vond het geweldig!!
Wil je ook graag naar Disney On Ice. De show is van  21 december- 26 december te zien in de Jaarbeurs in Utrecht en van 28 - 31 december in de RAI Amsterdam. Kijk voor meer informatie op www.disneyonice.nl.

0 reacties:

Een reactie posten

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!